Mukaddes Oybak'ın büyük iddiası! Dördüncü evliliklerinde de mutluluğu bulamadılar! Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol 15 Mayıs Cuma!

GİRİŞ TARİHİ:  15.05.2020, 17:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Mayıs 2020 Cuma, 17:40
Mukaddes Oybak'ın büyük iddiası! Dördüncü evliliklerinde de mutluluğu bulamadılar!  Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol 15 Mayıs Cuma!

Mukaddes Oybak, 29 Mart 2020 tarihinden bu yana kızı Raziye Gülcan'ı göremediği gerekçesiyle Esra Erol'daya başvurdu. Genç kadın kızını eşinin kaçırdığı iddia etti. Esra Erol'da 15 Mayıs Cuma neler oldu? Esra Erol yeni bölüm!

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 15 Mayıs Cuma!

atv'nin başarılı programı Esra Erol'da ilginç olayları ve sıra dışı hayatları ekrana taşımasıyla ve gerçekleri ortaya çıkarmasıyla büyük ses getirmeye devam ediyor.

Mukaddes Oybak (36) kocam Erol Oybak (43), 2 yaşındaki kızımı 46 gündür kaçırıyor, iddiasıyla atv'nin başarılı programı Esra Erol'daya katıldı. Denizli'de yaşayan ve 3 buçuk senedir evli olan Oybak çiftinin çatırdayan evliliği canlı yayına taşındı. Genç kadın eşinin alkol alıp kendisini sokağa attığını öne sürdü.

Dördüncü evliliklerinde de mutluluğu bulamadılar!

29 Mart tarihinde 2 yaşındaki kızı Raziye Gülcan'ı bakıcıya teslim eden Mukaddes Hanım iddiasına göre bir daha evladını göremedi. Çocuğunun sesini duyamamaktan ve hiç bir şekilde kızını görememekten dert yandı. Genç kadın evliliğin ilk yıllarında mutlu olduklarını belirten genç kadın zor günler yaşadığını söyledi.Karı koca dördüncü evliliklerinde de mutluluğu bulamadı.

Erol Oybak canlı yayında!

İddiaların odağındaki isim Erol Oybak kızını annesinden kaçırdığı iddiasını reddetti. Eşinin telefonuna mesaj geldiğini ve sonrasında evliliklerinin bitme noktasına geldiğini söyledi. Kendisine iftira atıldığını belirten Mukaddes Hanım gözyaşlarına boğuldu.

Esra Erol'da 15 Mayıs Cuma neler oldu?

Ali Celepoğlu Uğurcan'ın babası mı? DNA Testi sonucu açıklanacak! Gerçekler ortaya çıkacak? Yusuf Helvacı ve Ebru Helvacı kozlarını canlı yayında paylaşacak.Evladını terk eden Dilek eve dönecek mi? Hepsi ve daha fazlası 15 Mayıs Cuma 16.20'de atv'de!

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv'de!

atv'yi canlı olarak izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN