Pınar Onbey nerede?10 yıllık evliliği ihanet mi bitirdi? Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 20 Mayıs Çarşamba

GİRİŞ TARİHİ:  20.05.2020, 17:32 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Mayıs 2020 Çarşamba, 18:35
Pınar Onbey nerede?10 yıllık evliliği ihanet mi bitirdi? Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 20 Mayıs Çarşamba

Burhan Onbey, 10 yıllık eşi Pınar Onbey ile aile dostları Mutlu Kirli arasında yasak aşk olduğu iddiasıyla atv'nin başarılı programı Esra Erol'daya başvurdu. Çocukları için DNA testi isteyen Burhan Bey'in iddiaları stüdyodaki konukları ve ekran başındaki izleyicileri şoke etti.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 20 Mayıs Çarşamba

Burhan Onbey, evliliğinin bitişi ve çocuklarıyla ilgili aklında soru işaretleri bulunduğu gerekçesiyle atv'nin başarılı programı Esra Erol'daya başvurdu. 18 Ocak'ta eşi tarafından terk edildiğini öne süren Burhan Bey, bu evlilikten 7 yaşında ve 21 aylık iki çocukları bulunduğunu belirtti. Onbey; "Karım Pınar 21 aylık çocuğumuzu da alıp arkadaşım olan Mutlu Kirli'nin yanına kaçtı!" dedi.

Pınar Onbey, Mutlu Kirli'in yanında mı?

Burhan Bey'in iddiasına göre 10 yıllık eşi Pınar Hanım olay günü ailesinin evine ziyarete gitti ve orada babası tarafından şiddet gördü. Polise giderek babasından şikayetçi olan Pınar Onbey sonrasında kayıplara karıştı.

"21 aylık çocuğum için DNA testi istiyorum!"

"Eşim Pınar'ın Mutlu Kirli'nin yanına kaçtığı Mutlu'nun karısı Fatma'dan öğrendim!" diyen Burhan Onbey, ikinci çcouklarının babasının kendisi olduğuna dair şüpheleri olduğunu söyledi ve DNA testi istedi. Yayına telefonla bağlanan Mutlu Kirli, Pınar Onbey'in kadın sığınma evinde olduğunu ve aralarında bir ilişki olmadığını öne sürdü. Kendisine iftira atıldığını söyleyen Mutlu Bey, istenildiği takdirde çocuklar için DNA testi yaptıracağını belirtti.

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

CANLI YAYIN