Pınar Onbey hakkındaki iddialara yanıt verdi! 10 yıllık evliliğini Mutlu Kirli yüzünden mi bitirdi?

GİRİŞ TARİHİ:  21.05.2020, 18:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Mayıs 2020 Perşembe, 18:38
Pınar Onbey hakkındaki iddialara yanıt verdi! 10 yıllık evliliğini Mutlu Kirli yüzünden mi bitirdi?

4 aydır kayıp olan ve Mutlu Kirli'nin yanına kaçtığı iddia edilen Burhan Orbey'in eşi Pınar Onbey hakkındaki iddialar ne yanıt verdi? Genç kadın evliliğini yaşadığı yasak aşk yüzünden mi sonlandırdı?

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 21 Mayıs Perşembe

Pınar Onbey eşi Burhan Onbey'i neden terk etti?

"Eşim Pınar'ın Mutlu Kirli'nin yanına kaçtığı Mutlu'nun karısı Fatma'dan öğrendim!" diyen Burhan Onbey gerçeklerin ortaya çıkması için Esra Erol ve ekibinden 20 Mayıs Çarşamba günü yardım istemişti.

10 yıllık evliliğinin bitişi, 7 yaşında ve 21 aylık iki çocuğun biyolojik babasının kendisi olduğuna dair aklında soru işaretleri olduğunu belirten Burhan Bey, sorularına bugünde canlı yayında yanıt aradı. 18 Ocak'ta eşi tarafından terk edildiğini anlatan Burhan Bey, eşinin Mutlu Kirli'nin yanında olduğunu öne sürdü.

Pınar Onbey iddiaları yanıtladı!

4 aydır kayıp olan Pınar Hanım, eşinin söylediği bütün iddiaların yalan olduğunu belirterek söze başladı. "Hiçbirini ben kabul etmiyorum. Bizim evliliğimiz onun anlattığı gibi bir evlilik değildi. Daha evlendikten üç ay sonra başladı şiddet ve on yıl oyunca devam etti. Her türlü psikolojik anlatamadığım bir sürü küfürlere maruz kaldım. Kız kardeşime, aileme etmediği küfür kalmadı. Pideciye çağırıyorlar beni, kendiler bu şekilde bağlantı kuruyorlar. Mutlu Kirli ile arkadaşız. Bir bayanla bir erkeğin arkadaş olması herhangi bir duygusal ilişki anlamına gelmiyor!"

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

İlgili haber için tıklayın!

CANLI YAYIN