Esra Erol'da akıl almaz olay! Büyük tüpü alarak evden kaçtı! Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 27 Mayıs Çarşamba

GİRİŞ TARİHİ:  27.05.2020, 17:31 GÜNCELLEME TARİHİ:  27 Mayıs 2020 Çarşamba, 19:43
Esra Erol'da akıl almaz olay! Büyük tüpü alarak evden kaçtı!  Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 27 Mayıs Çarşamba

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 27 Mayıs Çarşamba

Hafta içi her gün atv ekranında yayınlanan "Esra Erol'da" programında bugün (27 Mayıs Çarşamba 2020) ne oldu? Esra Erol'un başarılı sunumuyla atv ekranında yayınlanan program sıra dışı olayları ekrana taşıyor.

"Karım Elçin evdeki büyük tüpü de alıp evden kaçtı!"

"5 aylık hamile eşim Elçin, evdeki büyük tüpü de alarak bir ay önce ortadan kayboldu!" iddiasıyla atv'nin başarılı programı Esra Erol'da başvuran Mustafa Ulu'nun anlattıkları herkesi şok etti. Denizli'den programa katılan Mustafa Bey, 28 Nisan tarihinden bu yana eşine ulaşamadığını söyledi. Mustafa Bey; "Kardeşlerinin hiçbiri onunla konuşmuyor, hepsi küs. Denizli'de şüphelendiğim tek bir kişi var, Halil isminde birisi soyadını bulamadım. Bundan iki ay önce 15 gün kaybolmuştu o zaman aynı adreste bulundu. Kendi isteğimle gittim dedi ama eşime inanmıyorum. Eşim hiç okumamış, aldanarak, korkarak gitti!" dedi.

Elçin Ulu yanına kaçtığı iddia edilen Halil Bey telefon hattında!

Halil Bey: "Elçin Hanım'ı ben eve kiraya girdiğinde tanıdım. Geldiğinde üstü kanlar içindeydi. Kavga ettik ağabey biz dedi. Çocuklar ağlayıp duruyordu, o yüzden acıdım. Mustafa Bey'in zoruyla eve döndü." açıklamasında bulundu. Elçin Ulu'nun ablası Hatice Hanım da yayına telefonla bağlandı ve kardeşinin Halil Bey'in yanında olabileceğini söyledi. Abla Hatice'nin kardeşim daldan dala atlıyor sözleri ise şaşkınlık yarattı.

Nargüzar Hanım, Uğurcan'ın annesi olmayabilir mi? Yeni bir hayata adım atma hayali kuran Meryem Ula, 11 yıllık eşi Şahin Ula ile yeniden barışacak mı? Meryem Ula'nın büyük sırrı ne? Aylin Sarıyar eşi Şaban'dan Gülşah yüzünden mi boşandı? Esra Erol'un bulduğu kayıp Tuğçe Yorulmaz neden evden kaçtı? 5 aylık hamile eşi Elçin Ulu evi terk eden Mustafa Bey neden isyan etti? Elçin Ulu kaçarken neden büyük tüpü neden yanına aldı? Eşi Gurbet'in çocuklarını da alarak komşuları Kamil'e kaçtığı iddia eden Feyzi Bey evlatlarına kavuşabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 16.20'de atv'de!

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv'de!

CANLI YAYIN