16 yaşındaki Sıla'yı Müge Anlı buldu! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 2 Haziran Salı 2020!

GİRİŞ TARİHİ:  02.06.2020, 11:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Haziran 2020 Salı, 14:26
16 yaşındaki Sıla'yı Müge Anlı buldu! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 2 Haziran Salı 2020!

12 Mayıs'ta Muğla'da kaçırılan 16 yaşındaki Sıla Girgin, Müge Anlı ile Tatlı Sert'in dünkü yayınından sonra bulundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 2 Haziran Salı 2020!

Sıla, Müge Anlı'nın yayının ardından bulundu!

Ali- Ezgi Girgin çifti 16 yaşındaki küçük kızlarının bulunması için atv'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Yayının ardından jandarma ekipleri harekete geçti. 29 gündür kayıp olan küçük Sıla'dan sevindiren haber geldi. Baba Ali Girgin: "20 günden beri biz çok emek verdik. Emeklerimiz boşa çıktı ama Allah razı olsun siz bir günde çözdünüz!" dedi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı aileye kızlarının arkasında durmaları gerektiğini söyledi. Antalya Fenike'de bulunan küçük kızı İsmet Kara'nın kaçırdığı öğrenildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Haziran Salı 2020 neler oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Haziran Salı! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 2 Haziran Salı neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Halil Ergün'ün ölümüyle hangi gelişmeler yaşandı? Hatice Özkaçak'ı kim neden öldürdü? Cinayeti en yakınları mı işledi? 16 Yaşındaki Sıla Girgin ile ilgili hangi flaş gelişme yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

atv canlı yayınını izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN