Çağla Tuğaltay cinayetinde flaş gelişme! Kapıcının kan örneği neden alınmadı? Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Haziran Cuma ! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm izle!

GİRİŞ TARİHİ:  05.06.2020, 12:43 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Haziran 2020 Cuma, 14:07
Çağla Tuğaltay cinayetinde flaş gelişme! Kapıcının kan örneği neden alınmadı? Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Haziran Cuma ! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm izle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Haziran Cuma ! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 5 Haziran Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Çağla Tuğaltay cinayetinde zaman aşımı durduruldu!

İstanbul Şişli'deki evinde 20 yıl önce vahşice öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay'ın katili bulunamadığı için dosya 5 Haziran 2020'de zaman aşımından kapanacaktı. Savcılık dosyada fail olabilecek kişilerin ifadelerinin alınmasına devam ettiğini gerekçesiyle zaman aşımını bir gün kala durdurdu.

Çağla Tuğultay hep 15 yaşında!

Okuldan çıktıktan sonra Fulya'daki evine gelen Çağla Tuğaltay, vahşice katledildi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 5 Haziran 2000'de İstanbul Şişli'ye bağlı Fulya'daki evinde hayatının baharında boğazı kesilerek öldürülen 15 yaşındaki Çağla'nın cinayetini yeniden canlı yayına taşımış ve zaman aşımına dkkat çekmişti. Yaşasaydı 35 yaşında olacak olan Çağla'nın katil ya da katilleri bulunamadan dosya kapanacaktı. Savcılık tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği olayla ilgili yeni bir karar verdi ve zaman aşımını durdurdu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 5 Haziran Cuma 2020!

Kapıcının kan ve deri örneği alınmadı!

Yıllardır kızının katilinin peşinde olan anne Gülnur Saygı, Müge Anlı'nın 5 Haziran 2020 yayınına katıldı. Acılı anne, umudum 20 senedir devam ediyor, dedi. Çağla Tuğaltay dosyasında başka bir gelişme daha yaşandı. Savcılık o dönem apartmanın kapıcısı olan kişinin ifadesini yeni aldı. 57 yaşındaki kapıcının kan ve deri örneği alındı. DNA eşleşmesi olup olmadığının incelenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı olayda apartman görevlisinin örneklerinin alınmamasına tepki gösterdi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

CANLI YAYIN