Emniyet güçleri Esra Erol'da stüdyosunda! (Esra Erol 5 Haziran Cuma 2020)

GİRİŞ TARİHİ:  05.06.2020, 17:56 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Haziran 2020 Cuma, 18:06

Esra Erol'da programında bugün ilginç anlar yaşandı. Kızı evden kaçan Hamide Hanım; "16 yaşındaki kızımın Taner İssiyil'in yanında kalmasını ben istedim!" dedi.

Hafta içi her gün 16.20'de izleyiciyle buluşan Esra Erol'da birbirinden ilginç konuları ekrana taşımaya devam ediyor. Rafet Demirel, 4 Haziran Perşembe günkü yayınına katıldı ve kızı Dilber'in bulunması için başarılı sunucu Esra Erol ve ekibinden yardım istedi.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 5 Haziran Cuma

10 Ekim'den bu yana kızından haber alamayan Rafet Bey endişelerini dile getirdı. Eski eşler arasında dün olduğu gibi bugün de gergin anlar yaşadı. Hala evli olan karı- koca birbirine ağır suçlamalarda bulundu. Kızının amcası ve babasından dayak yediği için evden kaçtığını söyleyen Hamide Hanım, çocuklarıma Rafet Demirel başına bela olmasın diye sahip çıkmadım, dedi. Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü Hamide Demirel'in ifadesini almak için canlı yayında kendisini götürdü. Hamide Hanım, emniyet güçlerine zorluk çıkardı. Kızını göremeyen Rafet Bey ise gözyaşlarına boğuldu.

Esra Erol'da 5 Haziran Cuma neler oldu?

Ezgi Dikilitaş artık kararını verdi! 20 yaşındaki genç kız sevdiği adamla mı gidecek yoksa ailesinin yanına mı dönecek? Rafet Demirel, 16 yaşındaki kızı Dilber Demirel'e ulaşabilecek mi? Küçük kız, annesi Hamide Hanım'ın bilgisi dahilinde evlendi mi? 24 Mart'ta 17 yaşındaki kızı Hatice evden kaçan Satı Bey nasıl isyan etti? Hepsi ve daha fazlası bugün Esra Erol'da!

atv'yi canlı izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN