Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 5 Haziran Cuma neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

GİRİŞ TARİHİ:  05.06.2020, 14:12 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Haziran 2020 Cuma, 14:14
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 5 Haziran Cuma neler oldu?  Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Haziran Cuma! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 5 Haziran Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Ayşe Altuntaş'tan bir iz aranıyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 11 aydır kayıp olan Ayşe Altuntaş olayında sıcak gelişme yaşandı. Müge Anlı'nın dünkü yayınında Pirinççi Köyü Çukurtarla mevkiinde çobanlık yapan görgü tanığı konuşmuş ve Ayşe Altuntaş ile Mehmet Bey'i gören görgü tanığı çoban; ikilinin uygunsuz vaziyette ıssız yerlerde vakit geçirdiklerine şahit olduğunu söylemişti. Müge Anlı'nın yayını ihbar kabul edili, görgü tanığının ifadesi sonrasında 70 kişilik bir ekip Sultangazi'deki ormanlık alanda polis, jandarma ve afad ekipleri arama çalışması başlattı.

4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'tan haber alınamıyor!

18 Temmuz 2019 tarihinde İstanbul Sultanbeyli'de kayıplara karışan Ayşe Altuntaş'ın kızı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurmuştu. 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'ın kaybıyla ilgili şüpheler teyze oğlu Mehmet Taşdelen'i işaret ediyordu. Ayşe Hanım ile pikniğe gittiklerini sonrasında kendisini eve bıraktığını öne süren Mehmet Taşdelen yayında çelişkili sözler söylemişti.. Canlı yayında Ayşe Altuntaş ile ormanda cinsel birliktelik yaşadığını söyleyen kuzen Mehmet Taşdelen tutarsız açıklamalarıyla gözaltına alınmış , adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 5 Haziran Cuma 2020!

Cinayeti Mehmet Taşdelen mi işledi?

Eşi Ayşe Hanım'ın kızlarının nişanına hazırlık yaptığını ve bu nedenle verdiği borç parayı geri istemiş olabileceğini düşünen Ahmet Bey, eşinin Mehmet Bey tarafından parayı vereceğim denilerek arabaya çağırıldığını ve öldürülmüş olabileceğini belirtti. Tüm şüphelere rağmen Mehmet Bey'in hala programa bağlanmaması iddialara cevap vermemesi eleştirileri beraberinde getirdi. Annesinin arabaya bindiğinde hiçbir şekilde arka koltuğa oturmayı kabul etmediğini ve öne oturmayı sevdiği için daima ön tarafta oturduğunu belirten Fadime Hanım ise, Mehmet Bey'in mobeselere yakalandığında Ayşe Hanım arabanın arkasında oturduğu için kamerada görünmüyordu savunmasına atıfta bulunarak Mehmet Bey'in mobeseye yansıyan görüntülerinde annesinin çoktan öldürüldüğünü ve arabada da olmadığını öne sürdü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 5 Haziran Cuma 2020!

Çağla Tuğaltay cinayetinde zaman aşımı durduruldu!

İstanbul Şişli'deki evinde 20 yıl önce vahşice öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay'ın katili bulunamadığı için dosya 5 Haziran 2020'de zaman aşımından kapanacaktı. Savcılık dosyada fail olabilecek kişilerin ifadelerinin alınmasına devam ettiğini gerekçesiyle zaman aşımını bir gün kala durdurdu.

Çağla Tuğultay hep 15 yaşında!

Okuldan çıktıktan sonra Fulya'daki evine gelen Çağla Tuğaltay, vahşice katledildi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 5 Haziran 2000'de İstanbul Şişli'ye bağlı Fulya'daki evinde hayatının baharında boğazı kesilerek öldürülen 15 yaşındaki Çağla'nın cinayetini yeniden canlı yayına taşımış ve zaman aşımına dkkat çekmişti. Yaşasaydı 35 yaşında olacak olan Çağla'nın katil ya da katilleri bulunamadan dosya kapanacaktı. Savcılık tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği olayla ilgili yeni bir karar verdi ve zaman aşımını durdurdu.

Kapıcının kan ve deri örneği alınmadı!

Yıllardır kızının katilinin peşinde olan anne Gülnur Saygı, Müge Anlı'nın 5 Haziran 2020 yayınına katıldı. Acılı anne, umudum 20 senedir devam ediyor, dedi. Çağla Tuğaltay dosyasında başka bir gelişme daha yaşandı. Savcılık o dönem apartmanın kapıcısı olan kişinin ifadesini yeni aldı. 57 yaşındaki kapıcının kan ve deri örneği alındı. DNA eşleşmesi olup olmadığının incelenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı olayda apartman görevlisinin örneklerinin alınmamasına tepki gösterdi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN