"Sosyal medya bağımlısı olan karım Döndü kayboldu!" Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol'da 10 Haziran Çarşamba

GİRİŞ TARİHİ:  10.06.2020, 17:39 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Haziran 2020 Çarşamba, 17:51
"Sosyal medya bağımlısı olan karım Döndü kayboldu!" Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol'da 10 Haziran Çarşamba

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Erdoğan Özdemir; "Sosyal medya bağımlısı olan karım Döndü, 10 gün önce ortadan kayboldu iddiasıyla Esra Erol'da programına katıldı. Döndü Hanım'ın okur yazarlığı olmadığını belirten Erdoğan Bey, "eşim nerede?" sorusuna yanıt aradı.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 10 Haziran Çarşamba

Döndü Özdemir nerede?

Eşinin daha önce de evi terk ettiğini söyleyen Erdoğan Bey, Döndü Hanım'ın psikolojik sorunları olduğuna dikkat çekti. Döndü Hanım'ın kızı ve annesi canlı yayına telefonla bağlanarak eve dön çağrısında bulundu.

Esra Erol'da 10 Haziran Çarşamba neler oldu?

Ezgi Dikilitaş ve Hüseyin Öztürk nikah masasına oturacak mı? Ezgi'nin yüzünü güldürecek sürpriz gelişme ne? "Eşimin 8 aylık hamile olduğunu nikah günü öğrendim!" diyen Emrah Bey, Sibel Çetin ile kozlarını canlı yayında paylaşacak! Karı koca arasında neler yaşanacak? Nezir Bey'in bir yıllık evlat hasreti son bulacak mı? Meryem Doğan stüdyoya gelecek mi? Erdoğan Özdemir sosyal medya bağımlısı eşi Döndü'yü eve döndürebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası bugün 16.20'de Esra Erol'da!

CANLI YAYIN