Kuruluş Osman sezon finali öncesi reytingin zirvesinde!

GİRİŞ TARİHİ:  18.06.2020, 11:00 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Haziran 2020 Perşembe, 14:23
Kuruluş Osman sezon finali öncesi reytingin zirvesinde!

Kuruluş Osman’ın çarşamba akşamı ekrana gelen 26’ncı bölümü tüm kategorilerde reytingin zirvesinde yer alırken, duygusal anları ve heyecan yüklü sahneleriyle izleyicisi mest etti.

Kuruluş Osman, Tüm Kişiler'de %10,97 izlenme oranı ve %29,75 izlenme payı AB Sosyal Statü'de %8,96 izlenme oranı ve %25,66 izlenme payı, 20+ABC1'de %10,93 izlenme oranı ve %28,88 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde birinci oldu.

Bizans-Moğol ittifakının Kayı Obası'na yaptığı baskını boşa çıkaran Osman Bey, Moğol komutanı Subutay'ı infaz etse de Sofia obadan kaçmayı başardı. Abdurrahman Alp'in kolunu kaybetmesi ve Konur Alp'in ölümü bölüme damga vururken, finalde Balgay'ı etkisiz hale getiren Osman Bey, Sofia ve onun seçkin savaşçı birliği tarafından köşeye sıkıştırıldı... Aksiyon yüklü sahneleri ile büyük beğeni toplayan ve sezon finali öncesinde heyecanı zirveye ulaştıran 26'ncı bölüm, #VatanSevdamız etkiketi ile sosyal medyada çok konuşulurken, Türkiye'de ve dünyada trend listesinde yer aldı.

26'ncı bölümün ardından ortaya çıkan "Osman Bey, Sofia'nın ölüm timini alt edebilecek mi?", "Kayı Obası'nda baskının ardından dengeler nasıl değişecek?", "Osman Bey ve Alpleri, Kulucahisar Kalesi'ni Bizans'tan alabilecek mi?", "Geyhatu, Moğol kuvvetlerinin yenilgisinin ardından Osman Bey'e nasıl bir sürpriz hazırlayacak?" soruları, 24 Haziran Çarşamba akşamı atv'de yayınlanacak sezon finalinde yanıt bulacak.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

Kuruluş Osman'ın 26. Bölümünü izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN