Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 1 Temmuz Çarşamba neler oldu?

GİRİŞ TARİHİ:  01.07.2020, 14:44 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Temmuz 2020 Çarşamba, 14:47
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 1 Temmuz Çarşamba neler oldu?

Dün cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur'un ön otopsi sonucunda neler yazıyor? Sinop'ta çıkan yangında ailesini kaybeden Nurten Özkaya neden çelişkili açıklamalar yapıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 1 Temmuz Çarşamba

Cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur'un ön otopsi sonucu açıklandı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 1 Temmuz Çarşamba neler oldu? Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde 5 gün önce kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'den kahreden haber geldi. Jandarma Özel Harekat, AFAD ve AKUT ekipleri zorlu arama şartları aralıksız bir şekilde devam etti. 27 Haziran Cumartesi akşamı evine dönmeyen İkranur'un ailesinin ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarına dün saat 06.00'dan itibaren devam edildi. Yürütülen aramalarda Jandarma timleri şüphelenilen alanı karadan, drone ile ise de havadan bahçeler taradı. Yaklaşık 170 kişilik ekip ve kadavra köpekleri iz sürdü. Vatandaşın da kendi imkanlarıyla destek verdiği arama çalışmalarında küçük kızın cansız bedenine ulaşıldı.

7 yaşındaki İkranur'un cansız bedenine ulaşıldı!

Yapılan aramalar sonrasında küçük kızın cesedi 68 saat sonra evine 4 km mesafedeki Adaköy Deresi kenarında bulundu.

Acı olay Türkiye'yi yasa boğdu. İkranur'un yakınları onu aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurmuştu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın ekibi de olayı araştırmak için Giresun'daydı. Köylüler, Cumartesi günü çocuk sesi duyduklarını açıkladı. İkranur'un annesi canlı yayına telefonla bağlanarak ve "şüphelendiğim hiç kimse yok, şüphelendiğim kişinin ismini jandarmaya verdim" demişti.

İkranur'un ön otopsi raporu çıktı!

Küçük kızın ön otopsisinde herhangi bir travmatik bulguya rastlanmadığı ve küçük kızın boğulma sonucunda hayatını kaybettiği açıklandı. İkranur'un cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Küçük kızın üzerindeki kıyafetlerde herhangi bir yırtılma görülmezken, dere kenarında sürükleme izine de rastlanmadı. Ancak debisi çok düşük olan derede İkranur'un boğulma ihtimalinin düşük olması cinayet şüphesini de akıllara getirdi.

İkranur'un ölümündeki korkunç şüpheler!

Türkiye'yi yasa boğa İkranur'un ölümüyle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.Giresun'un Bulancak ilçesinin İcilli köyünde 5 gün önce sığır otlatmakta olan amcasının yanına gitmek için arkadaşlarından ayrılan ve bir daha eve dönmeyen İkranur Tirsi'nin cansız bedeni dün saat 14.00 sularında evinden 4 km uzaklıkta Adaköy Deresi kenarında bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede küçük kızın üzerindeki elbiselerde hiçbir yıpranma ve yırtık tespit edilemezken, der kenarında da sürükleme izine rastlanmadı.

Ön otopside İkranur'un ölümünde travmatik hiçbir bulguya rastlanılamazken, ciğerlerinde su dolması sonucu yani boğularak öldüğü belirlendi. Ancak günlerdir yağmur yağmayan köyde, ayak bileğini bile geçmeyen derede küçük kızın nasıl boğulduğu sorusu akıllarda soru işareti bıraktı.

Sinop'taki yangında kaybolan 3 kişi nerede?

105 yaşındaki Hanife Özcan, 28 yaşındaki Nurten Özkaya ve 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya'nın yangında öldüğüne dair neden bir iz yok? Nurten Özkaya'nın eşi Erdal Özkaya neden çelişkili açıklamalar yapıyor? Yangının üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen Hanife Özcan, Nurten Özkaya ve 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya'nın o gün orada yanarak can verdiklerine dair bugüne kadar hiçbir ize rastlanmadı. Yangın bilerek mi çıkarılmıştı? 3 kişi yangından önce evden çıkarılmış olabilir miydi? Ailesinin akıbetini öğrenmek için Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen Erdal Özkaya'nın çelişkili açıklamaları dikkat çekti.

Erdal Özkaya neden çelişkili konuşuyor?

Karısı Nurten Özyaka'nın kendisini aldattığına dair çıkan dedikodulardan rahatsız olduğu bilinen Erdal Özkaya, daha önce eşinin hamile olduğunu bildiği ve bunu sakladığı iddiasıyla karşı karşıya kalmıştı. 105 yaşındaki Hanife Özcan için önce hareketsiz diyen sonra ise oldukça hızlı hareket ettiğini söyleyerek okları üzerine çeken Erdal Özkaya bu defa da evde bulunan 50.000 TL değerindeki para ile ilgili çelişkili açıklamalar yaptı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 1 Temmuz Çarşamba

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

1 Temmuz Çarşamba günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN