Müge Anlı'da 2 Temmuz Perşembe neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

GİRİŞ TARİHİ:  02.07.2020, 10:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Temmuz 2020 Cuma, 12:26
Müge Anlı'da 2 Temmuz Perşembe neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 2 Temmuz Perşembe

7 yıldır kayıp olan Levent Karaduman'ın başına ne geldi?

2013 yılında Denizli'den esrarengiz şekilde kayıplara karışmış ve 7 yıldır da hiç bir şekilde izine rastlanmamıştı. Tabela reklam işi yapan Levent Karaduman'ın kaybıyla ilgili şüphelenilen isimse kuzeni ve iş arkadaşı Ali Osman Sepetçi'ydi. Müge Anlı 2 Temmuz Perşembe

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibi sırları gün yüzüne çıkarmaya, hasret kalanları sevdikleriyle kavuşturmaya, esrarengiz cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. Bir programdan çok daha fazlası olan Müge Anlı'da 2 Temmuz 2020 Perşembe günü yine dikkat çeken konular ekrana taşındı.

7 yıldır kayıp olan Levent Karaduman nerede?

36 yaşındaki bir çocuk babası Levent Karaduman 2013 yılında Denizli'den esrarengiz şekilde kayıplara karışmış ve 7 yıldır da hiçbir şekilde izine rastlanmamıştı. Tabela reklam işi yapan Karaduman'ın kaybıyla ilgili şüphelenilen isimse kuzeni ve iş arkadaşı Ali Osman Sepetçi'ydi. Acılı anne Mesude Karaduman; "Artık içimin acısını söndürün!" diyerek yardım istedi.

Kuzen Ali Osman Sepetçi ne saklıyor?

Ali Osman'ın, kuzeni kaybolduktan sonra teyzesinin evine hiç gitmediği ve Levent'e ait aracı satmaya çalıştığı iddia ediliyordu. Levent Karaduman ve teyzesinin oğlu Ali Osman'ın arkadaşı Abdullah Karagöz programa telefonla bağlanarak bildiklerini anlattı. "Levent gittikten sonra arabayı bir süre Ali Osman kullandı!" dedi. Karagöz, parçaları birleştirince Ali Osman'ı görüyorum, sözleriyle Levent'in kayıp olmadığını cinayet kurban gittiğini düşündüğünü aktardı.

İkranur'un babasından yürek yakan sözler! "Kaçırıldıktan sonra öldürüldüğüne inanıyorum!"

7 yaşındaki İkranur yaşadığı Giresun'un Bulancak ilçesinin İcilli köyündek evinin yaklaşık 8 km uzaklıktaki Adaköy Deresi'nde ölü olarak bulunmuştu. Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek otopsi raporu beklenirken minik İkranur'un ölüm sebebine ilişkin pek çok şüphe vardı. İkranur Tirsi dün son yolculuğuna uğurlandı. Giresun Valisi Enver Ünlü başsağlığı dilemek için acılı ailenin yanındaydı. Ünlü, olayı derinlemesine incelediklerini belirtti.

Müge Anlı'nın büyük hüznü!

Minik İkranur'un boğularak öldüğü belirtilmişti ;ancak su debisinin düşük olduğu derede çocuğun nasıl boğulduğu kafalarda soru işareti bırakmıştı. Müge Anlı programda hüzünlü dakikalar yaşadı. Ön otopsi raporuna göre çocukta herhangi bir cinsel istismar bulgusuna rastlanmadığının açıklandığını söyleyen Müge Anlı; "Ben çocukla ölüm lafını yan yana yakıştıramıyorum. İnsan son derece üzülüyor. " dedi. Köyde bir takım dedikodular dolaştığını ifade eden araştırmacı gazeteci Anlı, Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporu beklediğini söyledi.

"Kaçırıldıktan sonra öldürüldüğüne inanıyorum!"

İkranur'un babası Serdar Bey, dere uzak olduğu için çocuğun oraya gidemeyeceğini düşündüklerini bu yüzden bakılmadığını söyledi. Baba İkranur'un önce kaçırıldığını, olay büyüyünce ise kızının öldürüldüğünü düşündüğünü belirtti. Acılı baba; "İkranur konuşabiliyor sonuçta anlatabilir, konuşmasın diye öldürdü!" dedi. Babaanne de çok uzak ve zorlu bir yolu olduğu için torununun o dereye inme ihtimali olmadığını söyledi.

İlgili haber için tıklayın!

Müge Anlı'da 2 Temmuz Perşembe neler oldu?

İkranur'un acılı babası Serdar Bey'in büyük şüphesi ne? İkranur öldürüldü mü? Sinop'taki yanan evde bulunan 3 kişi nerede? Erdal Özkaya neden çelişkili konuşuyor? Babasının kayıp olarak aradığı Ayşenur ile ilgili yaşanan flaş gelişme ne?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

2 Temmuz Perşembe günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN