Müge Anlı'da gergin anlar! Evlatlık verdiği kızına beddua eden anneyi stüdyoda istemedi! Müge Anlı 3 Temmuz Cuma

GİRİŞ TARİHİ:  03.07.2020, 11:54 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Temmuz 2020 Cuma, 12:08
Müge Anlı'da gergin anlar! Evlatlık verdiği kızına beddua eden anneyi stüdyoda istemedi! Müge Anlı 3 Temmuz Cuma

Behiye Kaplan, 1987 yılında henüz 3 yaşındaki kızını evlatlık veren Füsun Burkan'ı aramak için atv'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Füsun Burkan'ı buldu.

Füsun'u Mustafa isminde bir bankacıya evlatlık verdiğini söyleyen annenin anlattıkları şaşkınlık yarattı. Büyük kızını yanına alan küçük kızını ise evlatlık veren Behiye Hanım'ın beklediği telefon geldi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Füsun Burkan'ı buldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 3 Temmuz Cuma

Annesiyle görüşmek istemedi!

36 yaşındaki genç kadın; "Müge Hanım ben 36 yaşındayım bu saate kadar aramamış sormamış bir insanı ben hayatıma dahil etmek istemiyorum. Benim annem belli babam belli yıllardır yanımdalar, bir ailem var. Dışarıdan üçüncü kişi istemiyorum, kendisini görmek istemiyorum. dedi. Bırakıp giderken evladınız aklınıza gelmedi de yaşlandıktan sonra mı evladınız aklınıza geldi. " sözleriyle kendisini bırakıp giden annesine tepki gösterdi.

"Sen de çocuk büyütüyorsun sen de bulursun!"

Behiye Kaplan'ın "kızım tercih seni duyuyorum" sözlerine Müge Anlı'dan tepki geldi. Bırakıp gittiği kızından özür dilemesi gerektiğini söyleyen Müge Anlı, her eşiyle anlaşamayan çocuğunu bırakıp gitseydi hepimiz annesiz büyürdük, dedi.

Behice Kaplan ise, yılardır arayıp sormadığına kızına; "tercih de senindir. Baban seni çok güzel doldurmuş, benim hiç bir günahım yok!" sözleriyle cevap verdi. Stüdyodaki ve ekran başındaki izleyicileri şaşkına çeviren Behiye Hanım'ın kızına söylediği "Sen de çocuk büyütüyorsun sen de bulursun!" sözleri bardağı taşıran son damla oldu. Müge Anlı, Behiye Kaplan'ı stüdyodan gönderdi.

Müge Anlı'da 3 Temmuz Cuma neler oldu?

İkranur'un ölümünde hangi şüpheler var? Sinop'taki yanan evde bulunan 3 kişi nerede?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

3 Temmuz Cuma günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN