23 yaşındaki Hasan Ay'ın korkunç ölümü! Kim ya da kimler tarafından öldürüldü? Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Temmuz Çarşamba

GİRİŞ TARİHİ:  08.07.2020, 12:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Temmuz 2020 Çarşamba, 16:07
23 yaşındaki Hasan Ay'ın korkunç ölümü! Kim ya da kimler tarafından öldürüldü? Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Temmuz Çarşamba

21 Eylül 2014 tarihinde Aydın'da trafik kazasında öldüğü sanılan 23 yaşındaki Hasan Ay'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Genç adamın ailesi cinayetinin aydınlatılması için araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Hasan Ay kim ya da kimler tarafından öldürüldü? Gençliğinin baharındaki Hasan Ay kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 8 Temmuz Çarşamba 2020!

atv ekranında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (8 Temmuz 2020 Çarşamba) neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Temmuz Çarşamba! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 8 Temmuz Çarşamba neler oldu?

Hasan Ay kim ya da kimler tarafından öldürüldü?

Aydın'ın İncirliova ilçesi Osmanbükü Mahallesi girişinde evine dönerken Hasan Ay trafik kazası geçirdi. Kullandığı otomobil, köy girişindeki aile mezarlığının duvarına çarpmış şekilde bulunan Hasan Ay olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza geçirdiği düşünülen genç adamın kazaya değil cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Yapılan otopside Hasan Ay'ın iki el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.

Hasan Ay kıskançlık yüzünden mi öldürüldü?

6 sanık hakkında cinayet soruşturması kapsamında iddianame hazırlandı ;ancak kişiler delil yetersizliğinden serbest kaldı. Uğradığı silahlı saldırı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hasan Ay'ın ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Aile, kendileriyle aynı köylü olan ve gözaltına alınan Bülent Güleçli'den şüphelendiğini belirtti. Bülent Güleçli'nin eski eşi ile Hasan Ay arasında ilişiki olduğuna dair köyde söylentiler olduğunu öğrenildi.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibi sırları gün yüzüne çıkarmaya, hasret kalanları sevdikleriyle kavuşturmaya, esrarengiz cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

8 Temmuz Çarşamba günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN