Hasan Ay'ı kim ya da kimler öldürdü?

GİRİŞ TARİHİ:  08.07.2020, 20:13 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Temmuz 2020 Çarşamba, 20:43
Hasan Ay'ı kim ya da kimler öldürdü?

21 Eylül 2014 tarihinde Aydın'da trafik kazasında öldüğü sanılan 23 yaşındaki Hasan Ay'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Hasan Ay'ı kim ya da kimler tarafından öldürüldü?

Hasan Ay kim ya da kimler tarafından öldürüldü?

Hasan Ay (23) Aydın'ın İncirliova ilçesi Osmanbükü Mahallesi girişinde evine dönerken trafik kazası geçirdi. Kullandığı otomobil, köy girişindeki aile mezarlığının duvarına çarpmış şekilde bulunan Hasan Ay olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza geçirdiği düşünülen genç adamın kazaya değil cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Yapılan otopside Hasan Ay'ın iki el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.

Hasan Ay aşk cinayetine mi kurban gitti?

6 sanık hakkında cinayet soruşturması kapsamında iddianame hazırlandı ;ancak kişiler delil yetersizliğinden serbest kaldı. Uğradığı silahlı saldırı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hasan Ay'ın ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Aile, kendileriyle aynı köylü olan ve gözaltına alınan Bülent Güleçli'den şüphelendiğini belirtti. Bülent Güleçli'nin eski eşi ile Hasan Ay arasında ilişiki olduğuna dair köyde söylentiler olduğunu öğrenildi.

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

atv Haber, Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla güvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor.

atv Resmi YouTube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayın!

CANLI YAYIN