Levent Karaduman olayı 7 yıl sonra çözüldü! Ali Osman Sepetçi tutuklanarak cezaevine gönderildi!

GİRİŞ TARİHİ:  08.07.2020, 13:02 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Temmuz 2020 Çarşamba, 16:07
Levent Karaduman olayı 7 yıl sonra çözüldü! Ali Osman Sepetçi tutuklanarak cezaevine gönderildi!

36 yaşındaki kuzeni Levent Karaduman'ın cinayetiyle ilgili Ali Osman Sepetçi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Evinin bahçesindeki kuyuda insan kemiklerinin bulunduğu Ali Osman Sepetçi'nin babası Orhan Sepetçi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kuzen Ali Osman Sepetçi için son durak cezaevi!

Reklamcı Levent Karaduman 2013 yılında Denizli'de kaybolmuştu. Hayatından endişe edilen Levent Karaduman'ın kaybında oklar teyze oğlu Ali Osman Sepetçi'yi gösteriyordu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 8 Temmuz Çarşamba 2020!

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, yaptıkları incelemeler ve elde ettikleri deliller sonucunda dün Levent Karaduman'ın kuzeni Ali Osman Sepetçi ve babası Orhan Sepetçi'yi gözaltına alındı.Levent Karaduman'a ait kemikler Ali Osman Sepetçi'nin babası Orhan Sepetçi'ye ait Hadim köydeki evlerinin bahçesindeki arama çalışmalarında insan kemiği bulundu. Ali Osman Sepetçi 7 yıl sonra tutuklandı.

Acılı anne Mesude Karaduman'ın gözyaşları!

9 metrelik kuyudan çıkan kemikler otopsi için adli tıpa gönderildi. Ağabey dediği teyzesinin oğlunu öldürmekten sorgulanan Ali Osman Sepetçi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Acılı anne Mesude Karaduman, biliyordum ama biz bittik,sözleriyle yürekleri yaktı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'ya Karaduman Ailesinden teşekkür çelenki geldi.

İlgili haber için tıklayın!

8 Temmuz Çarşamba günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN