Bir günde 3 ailenin yüzünü güldürdü!

GİRİŞ TARİHİ:  09.07.2020, 15:04 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Temmuz 2020 Perşembe, 15:16
Bir günde 3 ailenin yüzünü güldürdü!

Anlı bugünkü programında kayıp 3 kişiyi ailesine kavuşturdu!

Sakarya, Geyve'de yaşayan Soğandere Ailesi 66 gündür aradıkları 21 yaşındaki kızları Hülya Soğandere'yi bulmak için Müge Anlı'nın programına çıktı. Ailesi Geyve'de kendisi ise Adapazarı'nda yaşayan Hülya Soğandere'den 66 gündür haber alınamıyordu. 21 yaşındaki Hülya'nın annesi, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak kızının bulunması için yardım istedi. Anne, kızının çalıştığı fabrikada Koronavirüs olduğunu ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edildiğini ancak daha sonra özel bir araçla Manisa'ya geçtiğini ve orada tedavi gördüğünü anlattı. Başka bir şey bilmediğini söyleyerek kızının bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi. Canlı yayına katılan anne Nuran Soğandere, kızının sağlık durumunu ve nerede yaşadığını bilmek istediğini söyledi. Müge Anlı kısa sürede yaptığı araştırmada genç kızın Koronavirüs nedeniyle hastanede yatmadığını sadece 19 Haziran'da Koronavirüs testi yaptırdığını ve testin negatif çıktığını açıkladı. Müge Anlı, bugün ise canlı yayında Seyfettin Soğandere ve Nuran Soğandere çiftine kızlarının bulunduğu müjdesini canlı yayında verdi. 21 yaşındaki genç kızın devlet korumasında olduğu ortaya çıktı.

28 yaşındaki Fatma Eraydın bulundu!

Tokat, Niksar'da yaşayan Fatma Eraydın, 3 Temmuz akşamı evinden yerlerde sürüklenerek kaçırılmıştı. Anne Habibe Eraydın dün canlı yayına gelerek Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Babasıyla evde otururken 42 yaşındaki Gültekin Baştürk ve yakınları Fatma Eraydın'ın evini basıp babasını tartaklamış daha sonra da genç kızı kaçırmışlardı. Haneye tecavüz edip genç kızı hürriyetinden yoksun bırakan saldırganlardan üçü olaydan sonra tutuklanmış ama günler geçmesine rağmen Fatma Eraydın bulunamamıştı. Bugün ise canlı yayında Müge Anlı gözü yaşlı aileye müjdeyi verdi. Yayını izleyen Gültekin Baştürk, annenin canlı yayına çıktığı görünce korkarak Ordu Kabataş İlçe Jandarması'na kaçırdığı Fatma Eraydın'la birlikte teslim oldu.

Suphi Altınok 18 yıldır görmediği çocuklarına kavuştu!

Denizli'de yaşayan 64 yaşındaki Suphi Altınok, yıllar önce ayrı düştüğü çocuklarını bulmak için bugün Müge Anlı'ya geldi. 25 yıl önce Antalya'da hayatını birleştirdiği eşinden Gökhan ve Aydın adında iki çocuğu vardı. Eşi evi terk edince iki çocuğuyla kalan ve onlara bakamayan Suphi Altınok onları Antalya'da bir yetiştirme yurduna bıraktı. Suphi iş değişikliği nedeniyle Antalya'dan taşınmak zorunda kaldı. Bu süre zarfında bir yıl boyunca her hafta sonu çocuklarını görmeye giden Suphi Bey, bir gün gittiğinde çocuklarının yurtta olmadığını ve anneleri tarafından götürüldüğünü öğrendi. Yıllardır eşini ve çocuklarını arasa da onlara ulaşamadı ve bugün bu hasreti sonlandırmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. Yayın bitmeden günün üçüncü müjdeli haberi geldi. Müge Anlı çocukların hayatta olduğu, Aydın isimli küçük oğluna ulaştıklarını söyleyerek Suphi Bey ve oğlunu buluşturacağını söyledi.

CANLI YAYIN