Müge Anlı'da 9 Temmuz Perşembe neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

GİRİŞ TARİHİ:  09.07.2020, 15:03 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Temmuz 2020 Cuma, 14:12
Müge Anlı'da 9 Temmuz Perşembe neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

atv ekranında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (9 Temmuz 2020 Perşembe) neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Temmuz Perşembe! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 9 Temmuz Perşembe neler oldu?

Hülya Soğandere'den sevindiren haber! Müge Anlı kayıp bir genç kızı daha buldu!

Müge Anlı, Seyfettin Soğandere ve Nuran Soğandere çiftine kızlarının bulunduğu bilgisini canlı yayında verdi. 21 yaşındaki genç kızın devlet korumasında olduğu ortaya çıktı.

Sakarya'da fabrika işçisi olarak çalışan 21 yaşındaki Hülya Soğandere'yi aramak için annesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Genç kızın 19 Haziran'da koronavirüs tedavisi görmek için hastaneye yattığını söylediği ve bir daha kendisinden haber alınamadığı belirtildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 9 Temmuz Perşembe 2020!

Hülya Soğandere 66 gündür nerede?

Baba Seyfettin Soğandere ve anne Nuran Soğandere, 21 yaşındaki kızları Hülya'nın bulunması için ailesi araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Endişeli anne kızının nerede olduğunu ve sağlık durumu öğrenmek istediğini söyledi. Genç kızın akibetinden endişe duyduğunu belirten Müge Anlı, Hülya Soğandere'nin sadece Covid- 19 testi yaptırdığını ve hastaneye yatışının yapılmadığı bilgisini paylaştı.

Hülya Soğandere'den sevindiren haber!

Yerlerde sürüklenerek kaçırılan 28 yaşındaki Fatma Eraydın bulundu!

Tokat Niksar'dan 3 Temmuz akşamı 75 yaşındaki babası Sadullah Eraydın'ın yanından sürüklenerek kaçırılan 28 yaşındaki Fatma Eraydın'dan yüreklere su serpen bir haber geldi. Habibe Eraydın zorla kaçırılan kızının bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Evini basıp babasını tartaklamışlar daha sonra da genç kız yerlerde sürükleyerek kaçırılmıştı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı olaya tepkisini "Ne kadar canisiniz, dağ başımı burası?" diyerek göstermişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 9 Temmuz Perşembe 2020!

Yerlerde sürüklenerek kaçırılan 28 yaşındaki Fatma Eraydın ile ilgili sıcak gelişme yaşandı. Habibe Eraydın kızı Fatma Eraydın'ın bulunması için Müge Anlı'ya başvurdu. 42 yaşındaki Gültekin Baştürk adında bir kişi ve yakınlarının Fatma'yı kaçırdığını söyleyen anne, Müge Anlı'dan yardım istedi! Hanaye tecavüz,darp ve bir genç kızı hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından 3 kişi tutuklanmasına rağmen genç kız bulunamamıştı.Müge Anlı ile Tatlı Sert'in dünkü yayından sonra Gültekin Baştürk, Fatma Eraydın ile birlikte Ordu'da jandarmaya gidip teslim oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 9 Temmuz Perşembe neler oldu?

23 yaşındaki Hasan Ay kim ya da kimler tarafından öldürüldü? Habibe Eraydın 28 kızı Fatma Eraydın'a kavuşabilecek mi? Nuran Soğandere 67 gündür kayıp olan kızı Hülya Soğandere'ye ulaşabilecek mi?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

9 Temmuz Perşembe günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN