28 yaşındaki Fatma Eraydın'ı zorla kaçıran Gültekin Baştürk tutuklandı!

GİRİŞ TARİHİ:  10.07.2020, 12:19 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Temmuz 2020 Cuma, 12:23
28 yaşındaki Fatma Eraydın'ı zorla kaçıran Gültekin Baştürk tutuklandı!

Tokat Niksar ilçesine bağlı Boyluca köyündeki evinden Gültekin Baştürk ve onun yakınları tarafından zorla kaçırılan 28 yaşındaki Fatma Eraydın, Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınının ardından Ordu'da bulunmuştu.Ailesine kavuşan Fatma Eraydın kendisine bu kabusu yaşatanlardan şikayetçi oldu.

3 Temmuz akşamı 75 yaşındaki baba Sadullah Eraydın darp edilmiş ve kızı Fatma Eraydın yanından yerlerde sürüklenerek kaçırılmıştı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 10 Temmuz Cuma 2020!

"Beni aileme zarar vermekle tehdit ettiler!"

Zorla evine girilen, eşi dövülen, kızı kaçırılan Habibe Eraydın kızına kavuşmak için atv'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı dehşet veren tepki göstermiş ve olayı titizlikle mercek altına almıştı. 42 yaşındaki Gültekin Baştürk adında bir kişi ve yakınlarının Fatma'yı kaçırdığını söyleyen anne Habibe Eraydın'ın iddiaları doğru çıktı.

Gültekin Baştürk tutuklanarak cezaevine gönderildi!

Hanaye tecavüz,darp ve bir genç kızı hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından 3 kişi tutuklanmasından sonra Gültekin Baştürk'ta tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yayına telefonla bağlanan Fatma Eraydın ; "Beni aileme zarar vermekle tehdit ettiler. Her şeyi yaparım" dediler.

İlgili haber içi tıklayın

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 10 Temmuz Cuma neler oldu?

23 yaşındaki Hasan Ay kim ya da kimler tarafından öldürüldü? Ailesinin yanından yerlerde sürüklenerek kaçırılan 28 kızı Fatma Eraydın olayında hangi flaş gelişme yaşandı? Sinop'ta yanan evdeki 3 kişinin başın ane geldi?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

10 Temmuz Cuma günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN