Müge Anlı'da 14 Temmuz Salı neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

GİRİŞ TARİHİ:  14.07.2020, 15:14
Müge Anlı'da 14 Temmuz Salı neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

atv ekranında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (14 Temmuz Salı 2020) neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Temmuz Salı! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 14 Temmuz Salı neler oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Milyonu aştı!

Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Dünya'nın en çok kullanılan video paylaşım platformu YouTube, 1 milyon aboneye ulaşan Müge Anlı'ya, ABD'deki Youtube merkezinden GOLD ÖDÜL gönderildi. Daha önce de 100 bin abone sayısına ulaşan Anlı'ya YouTube logolu gümüş plaket layık görülmüştü. Bu başarının ardından Anlı'nın Youtube'da bulunan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' kanalının abone sayısı 1 Milyonu aşınca Youtube, bu başarıyı tebrik etmek için Müge Anlı'ya bu defa Gold Ödülü gönderdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 14 Temmuz Salı 2020!

Süleyman Akbaba kaçtı mı kaçırıldı mı?

48 yaşındaki Süleyman Akbaba nerede? İstanbul Bağcılar'da tekstil işiyle uğraşan Akbaba esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Bebek sahibi olabilmek için tedavi gördüklerini belirten Birsen Hanım, eşinin telefonuna evli komşu kadınlardan gelen mesajlar gördüğünü iddia etti.

Eşinin kendi isteğiyle de gitmiş olabileceğini belirten Birsen Hanım, başına bir şey gelme ihtimali olduğunu da belirtti. Biz de çocuk sahibi olacağız diyerek eşinin ağladığını ifade eden Birsen Akbaba, kafasının çok karışık olduğunu söyledi ve Müge Anlı'dan olayın aydınlaması için yardım istedi. Süleyman Akbaba kaçtı mı kaçırıldı mı?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

14 Temmuz Salı günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 14 Temmuz Salı neler oldu?

23 yaşındaki Hasan Ay kim ya da kimler tarafından öldürüldü? Hasan Ay kıskançlık cinayetine mi kurban gitti? Müge Anlı'ya Youtube'dan Müge Anlı'ya Gold Ödül... Süleyman Akbaba kaçtı mı kaçırıldı mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN