Müge Anlı'da 16 Temmuz Perşembe neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

GİRİŞ TARİHİ:  16.07.2020, 12:50 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Temmuz 2020 Cuma, 14:41
Müge Anlı'da 16 Temmuz Perşembe neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

atv ekranında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (16 Temmuz Perşembe 2020) neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Temmuz Perşembe! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 16 Temmuz Perşembe neler oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 16 Temmuz Perşembe 2020!

8 kadınla ilişkisi ortaya çıkan Süleyman Akbaba ölü olarak bulundu!

48 yaşındaki Süleyman Akbaba 10 Temmuz Cuma günü İstanbul'da kayıplara karıştı. 24 yıllık eşi ve abisi Akbaba'yı bulmak için stüdyoya gelerek Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

İstanbul, Bağcılar'da tekstil işiyle uğraşan Esenyurt'ta ikamet eden Akbaba esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Bebek sahibi olabilmek için tedavi gördüklerini belirten eşi Birsen Hanım, eşinin telefonuna evli kadınlardan gelen mesajlar gördüğünü iddia etti. Eşinin kendi isteğiyle de gitmiş olabileceğini belirten Birsen Hanım, başına bir şey gelme ihtimalinden korktuğunu söyleyerek Müge Anlı'dan olayın aydınlanması için yardım istedi. Süleyman Akbaba'nın birkaç kişiyle yasak ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Günlerdir aranan 48 yaşındaki Süleyman Akbaba'nın öldürülerek 8 parçaya ayrıldığı öğrenildi!

Aracı her zaman park ettiği yerden farklı yerde, cüzdanı da parkta bulunan Süleyman Akbaba'nın arkadaşları canlı yayına bağlanarak Akbaba'nın birçok yasak aşk yaşadığını söyledi. İddialara göre Süleyman Akbaba 8 ayrı kadınla aynı anda görüşüyordu. Eşi Birsen Hanım da bu görüşmelerden bazılarını biliyordu. Dün ise Müge Anlı herkesi endişelendiren sıcak bir gelişme duyurdu. Büyükçekmece Edirne istikametindeki Tem otoyolunda bir erkek cesedi bulunduğunu söyledi.

O bölgedeki belediyenin temizlik işçilerinin yol kenarından çok sayıda poşet bulduğunu ve poşetlerden kötü kokular geldiğini belirttiklerini söyledi. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri, poşetlerde 8 parçaya bölünerek öldürülmüş 40'lı yaşlarında bir erkek cesedi bulduklarını söyledi. Bulunan cesedin henüz teşhis edilmediğini başkasının da olabileceğini söyleyen ekiplerin bu bilgisi üzerine Süleyman Akbaba'nın eşi Birsen Hanım cesedi teşhis etti ve eşine ait olduğunu söyledi.

Hasan Ay cinayetinde flaş gelişme! Gizli tanıktan cinayetin seyrini değiştirecek iddia! "Nevzat Aydın sanılarak öldürüldü!"

6 yıl önce kazaya kurban gittiği zannedilen ancak iki kurşunla öldürüldüğü ortaya çıkan 23 yaşındaki Hasan Ay cinayetinde çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Müge Anlı'ya konuşan gizli tanık cinayetin seyrini değiştirecek iddiada bulundu "Hasan Ay, Nevzat Aydın sanılarak öldürüldü!" Müge Anlı 16 Temmuz Perşembe 2020!

Hasan Ay (23) cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibi Aydın'ın İncirliova ilçesi Osmanbükü Mahallesi girişinde evine dönerken trafik kazası geçiren ve sonrasında cinayete kurban gittiği anlaşılan Hasan Ay'ın esrarengiz ölümünü araştırılıyordu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 16 Temmuz Perşembe 2020!

Hasan Ay'ı kim öldürdü?

21 Eylül 2014 tarihinde gencin kullandığı araç köyün girişindeki aile mezarlığının duvarına çarpmış şekilde bulundu. Kaza geçirdiği düşünülen genç adamın kazaya değil cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Yapılan otopside Hasan Ay'ın iki el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. 7 şüpheli hakkında cinayet soruşturması kapsamında iddianame hazırlandı ;ancak kişiler delil yetersizliğinden serbest kaldı.21 Eylül 2014 tarihinde Aydın'da trafik kazasında öldüğü sanılan 23 yaşındaki Hasan Ay'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Genç adamın ailesi cinayetinin aydınlatılması için araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Sürpriz tanık!

İncirliova'da yaşayan Nevzat Aydın'ın oranın önde gelen ailelerinden olan evli bir kadınla ilişkisi olduğu ve o gün Hasan Ay'ın aracını kullandığını belirten gizli tanık, Hasan Ay'ın Nevzat sanılarak öldürdüğünü söyledi. İddialar karşısında Hasan Ay'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

İlgili haber için tıklayın!

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

16 Temmuz Perşembe günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 16 Temmuz Perşembe neler oldu?

23 yaşındaki Hasan Ay kim ya da kimler tarafından öldürüldü? Hasan Ay kıskançlık cinayetine mi kurban gitti? Süleyman Akbaba'nın korkunç ölümü... Sinop'ta çıkan yangındaki 3 kişiye ne oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN