Müge Anlı'da 17 Temmuz Cuma neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

GİRİŞ TARİHİ:  17.07.2020, 14:47
Müge Anlı'da 17 Temmuz Cuma neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!

Müge Anlı'da 17 Temmuz Cuma neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle!atv ekranında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (17 Temmuz Cuma 2020) neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Temmuz Cuma! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 17 Temmuz Cuma neler oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 17 Temmuz Cuma 2020!

Müge Anlı'da 17 Temmuz Cuma neler oldu?

48 yaşındaki Süleyman Akbaba 10 Temmuz Cuma günü İstanbul'da kayıplara karışmış, sonrasında ise cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Büyükçekmece Tem Otoyolunda cesedinin parçaları bulunan Süleyman Akbaba'nın katili komşusu çıktı. Müge Anlı, alt komşunun sorguda her şeyi itiraf ettiğini söyledi. Komşunun ifadesinde; " Onu evde görünce çılgına döndüm, Cinayeti tek başıma işledim. Cesedi parçalara ayırdım ve otoyol kenarına attım. Ertesi gün de arkadaşlarımla deniz gittim!" dediği öğrenildi.

İlgili haber için tıklayın!

19 yaşındaki kızı Hatice'yi arayan Azize Akboz'a müjdeli haber... Genç kız günler sonra evine döndü.

10 Temmuz'da ev almak için Kars'a giden ve o günden bu yana kendilerinden haber alınamayan Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ nerede?

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan Murat ve Volkan Kodaz kardeşlerin çevrelerindeki kişilerin emanet altınlarını alıp ortadan kayboldukları doğru mu?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

17 Temmuz Cuma günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

CANLI YAYIN