Kader kartlarının bir kez daha dağıtır

GİRİŞ TARİHİ:  12.09.2020, 13:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Eylül 2020 Cumartesi, 20:28
Kader kartlarının bir kez daha dağıtır

Geçtiğimiz iki sezon boyunca Perşembe gecelerinin vazgeçilmezi olan Bir Zamanlar Çukurova, reyting rekorları kıran iki sezonun ardından, üçüncü sezonuna cevapları merakla beklenen sorularla giriyor!

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'da sevdası için öldürmeyi göze almış Yılmaz ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden Züleyha'nın hikayesinde köprünün altından çok sular aktı; kimi zaman onlar vazgeçti, kimi zaman hayat onları birbirinden vazgeçirdi!

Oğlu için Züleyha ve Yılmaz'ı ayıran Hünkar'ın kanatları hem kendi aşk acısıyla hem de annelik sınavı ile defalarca kırıldı. O şimdi, kaderini değiştirdiği Züleyha'yı hem kendi oğlundan koruyor, hem de Züleyha evlatlarına kavuşsun diye uğraşıyor. Yılmaz, Züleyha'dan vazgeçmemek için evliliğinden, Müjgan'dan, Çukurova'daki "Beyliğinden" vazgeçiyor ama babam dediği Fekeli, onu kaderine razı olmaya ikna etmeye çalışıyor.

Nazan Kesal ve Furkan Palalı kadroya dahil oldu
Fikret Fekeli ve Sevda Çağlayan hangi cephede yer alacaklar?

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın başrollerini üstlendiği dizi yeni sezona iki ünlü isim daha eklenerek başlıyor. Nazan Kesal ve Furkan Palalı'nın hayat verdiği Fikret Fekeli ve Sevda Çağlayan'ın cepheleri her gün değişen savaşta hangi tarafta yer alacakları merak konusu!

Müjgan Züleyha'yı öldürecek mi?
İkinci sezonun finalinde Müjgan elindeki silahı Züleyha'ya doğrulttu. Son görüntüde de Züleyha boynuna ilmek geçirdi! Züleyha, evlatlarından ayrı kaldığı onca günden sonra, konakta hizmetçi haline gelmeye bile razı olup evlatlarını beklerken, son nefesini mi verecek? Behice'nin Züleyha'nın ağzından Yılmaz'a yazdırdığı mektup nedeniyle Müjgan gerçekten, Züleyha'yı öldürecek mi? Demir, annelerini hapishaneden çıkarmış olsa bile, çocuklarını konağa getirmeyecek mi?

Yılmaz, Küçük Adnan'ın babası olduğunu öğrendi mi?

Yılmaz, Demir'in oğlunun aslında kendi oğlu olduğunu öğreniyor mu? Oğlu için yaptıklarından pişman olup, oğlunu bile karşısına alarak gelinini evlatları ile buluşturmaya çalışan Hünkar, torunlarını bulabilecek mi? Behice, Züleyha'yı hastanede öldürmeye kalkmasını örtbas edebilecek, sergilediği masumiyet ve ilgi ile Fekeli'nin kalbine girebilecek mi?

Çukurova'da taş üstünde taş kalabilecek mi?

Çukurova'da işleri alt üst eden, etkisi gittikçe artan Ankaralılar, Fekeli ile Demir arasında sulh yapılmasını mı sağlayacak? Yoksa bu amansız savaştan karlı mı çıkacaklar? Saniye ve Naciye'nin işbirliği ile Hatip Ağa'dan paçasını kurtaran Gaffur akıllanacak mı? Saniye'ye verdiği sözleri tutup Üzüm kız için aklı başında bir baba olabilecek mi?Hatip, ipliği pazara çıkmasına rağmen Şermin ile ilişkisi devam edecek mi? Yoksa Naciye ikisini de zapturapt altına alacak mı? Gülten ve Çetin, suların bir türlü durulmadığı Yaman Çiftliği ile Fekeli Konağı'ndaki olaylardan fırsat bulup nihayet düğünlerini yapabilecekler mi? Fadik, Raşit ile aşkı bulacak ve mutlu yuvasını kurabilecek mi? Çukurova'nın yeni kahramanları Sevda ve Fikret ile kimin ya da kimlerin kaderi yeniden değişecek?

Hepsi ve daha fazlası, iki sezondur heyecanla devam eden dizinin üçüncü sezonunda atv ekranında olacak!

CANLI YAYIN