Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü! Genç kızın yürekleri dağlayan ses kaydında neler var?

GİRİŞ TARİHİ:  15.09.2020, 13:08 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Eylül 2020 Cuma, 09:34
Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü! Genç kızın yürekleri dağlayan ses kaydında neler var?

21 yaşında boğazında bornoz kuşağıyla bağlı şekilde banyoda ölü olarak bulunan Aleyna Çakır'ın sırlarla dolu ölümüyle ilgili iddialar peş peşe gelmeye devam ediyor. Hafta içi her gün saat 10.00'da atv ekranlarında izleyiciyle buluşan araştırmacı gazeteci Müge Anlı akıllarlarda soru işareti bırakan ölümle ilgili ilginç detaylara ulaştı.

Aleyna Çakır'ın gizemli ölümünde yakınlarının anlattıkları kan dondurdu. Genç kızın sevgilisi Ümit Can Uygun tarafından öldüresiye dövüldüğü öne sürüldü. Aleyna Çakır yaşadıklarına dayanamayıp intihar mı etmişti yoksa sevgilisi Ümit Can Uygun tarafından canice öldürülmüş müydü? Türkiye haftalardır bu konuya kilitlendi.

Aleyna Çakır'ın komşusundan çarpıcı iddia!

Ümit Can Uygun'un sosyal medyadan yayınladığı genç kıza uyguladığı şiddetin görüntüleri ise büyük tepki topladı. Canlı yayına katılan komşu Aleyna Çakır'ın hamile olduğunu ve Ümit Can Uygun tarafından gördüğü şiddet dolayısıyla bebeğini kaybettiğini anlattı. Genç kızın halısında yoğun şekilde kan oduğunu söyledi. Genç kızın komşusu "Oturduğu yerde kan izleri vardı!" dedi.

Müge Anlı Ümit Can Uygun'un ifadesine ulaştı!

Sevgilisi öldürüp intihar süs vermekle suçlanan Ümit Can Uygun ifadesinde hakkındaki suçlamaları reddederek şunları söyledi. "Sema Esen benim bir yıllık kız arkadaş��m olur. Kendisi pavyonda konsomatris olarak çalışmaktaydı. Ben kendisini gazinoda çalışırken tanıdım. Yaklaşık dört aydır da gazinoda çalışmıyordu. Ben bırakmasını istedim ve kendisi de bıraktı. Sema çalıştığı iş yüzünden ailesinden hiç kimseyle görüşmezdi. Ben de zaman zaman kendisinin Yüksektepe'deki ikametine giderdim, birlikte kalırdık. Benim Sema ile herhangi bir problemim yoktur ilişkimiz gayet güzel devam ediyordu. 02.06.2020 günü 20.30 sularında ikametindeyken beni çağırdı yemek hazırladığını söyledi, yanına gittim. Yemek yedik ama alkol almadık. Birlikte olduğumuz süre içerisinde herhangi sözlü ya da fiziki tartışmamız olmadı. Aynı gün 21.00 sularında yemek yedikten sonra dışarı çıktık. Yenimahalle'de bulunan bir kafeye bir arkadaşımızın yanında kendi aracımızla gittik. Bu kafe alkolsüz bir kafedir. Kafeye uğradıktan 10 dakika sonra kafeden çıkarak 22.30 23.00 sularında Sema'yı ikamet ettiği binanın önüne bırakarak ayrıldım..."

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 15 Eylül Salı 2020!

18 Eylül Salı günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN