Aleyna Çakır intihar mı etti, yoksa öldürüldü mü? "Başıma bir şey gelirse Ümit Can sorumludur!"

GİRİŞ TARİHİ:  16.09.2020, 13:06 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Eylül 2020 Perşembe, 11:48
Aleyna Çakır intihar mı etti, yoksa öldürüldü mü? "Başıma bir şey gelirse Ümit Can sorumludur!"

Aleyna Çakır'ın sırlarla dolu ölümü gizemini korurken bir acı haberde genç kızın arkadaşı Emine Yanıkoğlu'ndan geldi. 3 yıl önce evlendiği kişi tarafından 1.5 yaşındaki bebeğinin gözü önünde öldürülen Emine Yanıkoğlu'nun yürek yakan sözleri... "Benim de sonum Aleyna gibi olacak!"

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 16 Eylül Çarşamba 2020!

20 yaşında Emine Yanıkoğlu, 21 yaşında Aleyna Çakır...

Türkiye Aleyna Çakır'ın başına gelenlerle sarsılırken bir acı haber de Aleyna Çakır'ın arkadaşı Emine Yanıkoğlu'nun geldi. 17 yaşında aşık oldum diyerek evlendiği kişi tarafından 1,5 yaşındaki bebeğinin gözü önünde öldürülen 20 yaşındaki Emine Yanıkoğlu'nun ailesi Aleyna Çakır'ın ailesine destek olmak çin Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosundaydı. İki ailenin ortak acısı tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. Emine Yanıkoğlu'nun Aleyna Çakır'ın mezarı başında "Benim de sonum Aleyna gibi olacak!" dediği öğrenildi.

"Başıma bir şey gelirse Ümit Can sorumludur!"

Aleyna Çakır intihar mı etti, yoksa öldürüldü mü? Aleyna Çakır ölüme nasıl sürüklendi? Şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın sırlarla dolu ölümü gizemini koruyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinin titizlikle araştırdığı acı olayda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 21 yaşında boğazında bornoz kuşağıyla bağlı şekilde banyoda ölü olarak bulunan Aleyna Çakır'ın sevgilisi Ümit Can Uygun tarafından öldüresiye dövüldüğü genç kızın yakın çevresi tarafından açıklanmıştı. Aleyna Çakır'ın komşusunun aldığı ses kaydı da şiddet iddialarını doğrular nitelikteydi. Ümit Can Uygun'un genç kızı bayıltana kadar dövdüğü sonrasında sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı görüntüler de yürekleri sızlatmıştı.Bugün yayına bağlanan bir görgü tanıdığı Aleyna'nın kendisine "Başıma bir şey gelirse ölümümden Ümit Can sorumludur!" dediğini belirtti.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN!

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

atv canlı yayını izlemek için tıklayın!

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 16 Eylül Çarşamba 2020!

16 Eylül Çarşamba günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN