Esra Erol'da gergin anlar! Deniz Yarım'ın büyük iddiası! (Esra Erol 16 Eylül Çarşamba 2020)

GİRİŞ TARİHİ:  16.09.2020, 18:26 GÜNCELLEME TARİHİ:  16 Eylül 2020 Çarşamba, 18:31
Esra Erol'da gergin anlar! Deniz Yarım'ın büyük iddiası! (Esra Erol 16 Eylül Çarşamba 2020)

Esra Erol dün, eş kız çocuğu dünyaya getirdim, erkek çocuk doğuramadım diye eşim Ramazan Yarım beni sokağa attı, diyen Deniz Yarım'ın hikayesini canlı yayına taşıdı.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 16 Eylül Çarşamba

5 kız çocuğu bulunan Deniz Hanım erkek bebek dünyaya getiremediği için eşi Ramazan Yarım'ın kendisini sokağa attığını iddia etti. Yarım Çifti bugün kozlarını canlı yayında paylaştı. Eşinin Şerife isminde bir kadınla yasak aşk yaşadığını öne süren Deniz Yarım, Ramazan Yarım'ın arabayı üzerine sürmesi sonucunda ayağından yaraladığını söylemişti.

Deniz Yarım'ın gözyaşları!

Hakkındaki iddiaları reddeden Ramazan Yarım: "Hiç bir kadınla ilişkim olmadı, evlenmedi. Sırayla iftira atıyor, yalan söylüyor. Üç ay uzaklaştırmam olduğu için ne zaman yaklaşacak olsam polisi ararım seni içeri attırırım. Bu hareketlerle bana ne çocuklarla görüştürdü ne de kendisi yanıma yaklaşıyordu. " dedi. Deniz Hanım kamera kayıtlarıyla gerçeklerin ortaya çıkacağını belirtti.

İlgili haber için tıklayın!

16 Eylül Çarşamba günü Esra Erol'da programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/esra-erolda/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz.

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv'de!

CANLI YAYIN