Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 16 Eylül Çarşamba neler oldu?

GİRİŞ TARİHİ:  16.09.2020, 10:54 GÜNCELLEME TARİHİ:  16 Eylül 2020 Çarşamba, 14:24
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 16 Eylül Çarşamba neler oldu?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı ile Tatlı Sert ekranlarda fıtınalar estirmeye devam ediyor. 21 yaşında boğazında bornoz kuşağıyla bağlı şekilde banyoda ölü olarak bulunan Aleyna Çakır canına mı kıydı yoksa sevgilisi Ümit Can Uygun tarafından intihar süsü verilerek öldürüldü mü? Hatice Kahraman'ın 130.000 TL'si nereye gitti? Yeşim Yağcı konuyla ilgili neler söyledi? 20 yaşındaki Emine Yanıkoğlu cinayetinin ardındaki korkunç dram ne? Bütün soruların cevabı 16 Eylül Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yanıt buluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 16 Eylül Çarşamba neler oldu?

Hatice Kahraman'ın ilginç iddiası! Hatice Kahraman'ın 130.000 TL' sini kim aldı?

Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen Hatice Kahraman, eşi Metin Kahraman'ın eve getirdiği bir kadın tarafından 130.000 TL ve altınlarının çalındığını iddia etti. Kayseri'de yaşayan ilginç hırsızlık olayında Hatice Kahraman eşi metin Kahraman'ı da suçladı.

Hatice Kahraman'ın 130 bin lirası nerede?

Kayseri'de yaşayan Hatice Kahraman 25 yıllık birikimini eşinin eve getirdiği genç bir kadın tarafından çalındığını iddia ederek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Bir balık lokantasında çalışan Hatice Hanım yaşananlardan dolayı eşi Metin Bey'i sorumlu tutarak eve getirdiği kadınla iş birliği içinde olabileceğini öne sürdü. Hatice Kahraman evdeki parası daha öncede çalındığını söyledi. Bir izleyici tarafından adının Yeşim Yağcı olduğu söylenen kadının paraları evde nasıl kolaylıkla bulduğu da merak konusu oldu.

Müge Anlı Yeşim Yağcı'ya ulaştı

"Evli olduğunu ama ayrılacağını söyledi!"

Yeşim Yağcı'nın annesi canlı yayında!

Aleyna Çakır intihar mı etti, yoksa öldürüldü mü? "Başıma bir şey gelirse Ümit Can sorumludur!"

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 16 Eylül Çarşamba neler oldu? Aleyna Çakır'ın sırlarla dolu ölümü gizemini korurken bir acı haberde genç kızın arkadaşı Emine Yanıkoğlu'ndan geldi. 3 yıl önce evlendiği kişi tarafından 1.5 yaşındaki bebeğinin gözü önünde öldürülen Emine Yanıkoğlu'nun yürek yakan sözleri... "Benim de sonum Aleyna gibi olacak!"

20 yaşında Emine Yanıkoğlu, 21 yaşında Aleyna Çakır...

Türkiye Aleyna Çakır'ın başına gelenlerle sarsılırken bir acı haber de Aleyna Çakır'ın arkadaşı Emine Yanıkoğlu'nun geldi. 17 yaşında aşık oldum diyerek evlendiği kişi tarafından 1,5 yaşındaki bebeğinin gözü önünde öldürülen 20 yaşındaki Emine Yanıkoğlu'nun ailesi Aleyna Çakır'ın ailesine destek olmak çin Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosundaydı. İki ailenin ortak acısı tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. Emine Yanıkoğlu'nun Aleyna Çakır'ın mezarı başında "Benim de sonum Aleyna gibi olacak!" dediği öğrenildi.

"Başıma bir şey gelirse Ümit Can sorumludur!"

Aleyna Çakır intihar mı etti, yoksa öldürüldü mü? Aleyna Çakır ölüme nasıl sürüklendi? Şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın sırlarla dolu ölümü gizemini koruyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinin titizlikle araştırdığı acı olayda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 21 yaşında boğazında bornoz kuşağıyla bağlı şekilde banyoda ölü olarak bulunan Aleyna Çakır'ın sevgilisi Ümit Can Uygun tarafından öldüresiye dövüldüğü genç kızın yakın çevresi tarafından açıklanmıştı. Aleyna Çakır'ın komşusunun aldığı ses kaydı da şiddet iddialarını doğrular nitelikteydi. Ümit Can Uygun'un genç kızı bayıltana kadar dövdüğü sonrasında sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı görüntüler de yürekleri sızlatmıştı.Bugün yayına bağlanan bir görgü tanıdığı Aleyna'nın kendisine "Başıma bir şey gelirse Ümit Can sorumludur!" dediğini belirtti.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN!

atv canlı yayını izlemek için tıklayın!

16 Eylül Çarşamba günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN