Duygu Çelikten'in katil zanlısı Veli Ünder nerede?

GİRİŞ TARİHİ:  23.09.2020, 12:37 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Ekim 2020 Perşembe, 10:43
Duygu Çelikten'in katil zanlısı Veli Ünder nerede?

Duygu Çelikten'in kardeşi Anıl Çelikten bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert'te dikkat çekici açıklamalar yaptı. Antalya’da 13 gündür kayıp olarak aranan ve ormanlık alanda öldürülmüş halde bulunan 30 yaşındaki iki çocuk annesi Duygu Çelikten'ın vefatı gizemini koruyor. Katil zanlısı Veli Ünder ise hala yakalanamadı.

Fatura yatırmak için dışarı çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan iki çocuk annesiDuygu Çelikten'in bulunması için ailesi araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Genç kadının evli ve 3 çocuk babası komşusu Veli Ünder tarafından bir araca bindirilerek kaçırıldğı iddia edildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonrasında Duygu Çelikten'in bindiği otomobilin, Kepez ilçesi Varsak bölgesindeki ormanlık alanda görüldüğünü belirledi. Yapılan aramalar sonrası 13 gün sonra genç kadının cansız bedeni bulundu.

Duygu Çelikten cinayetindeki şüpheler!


10 günlük olduğu tahmin edilen cesedin üzerinin taş ve toprakla örtülmüş olduğu öğrenildi. cesette yapılan incelemede, sırt bölgesinde 2 bıçak darbesi tespit edildi. Genç kadının cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'na otopsi için gönderildi. Polis ekipleri, şüpheli Veli Ünder'i yakalamak için çalışma başlattı. Veli Ünder'in eşi Ceylan Ünder'in eşini savunması ise tepki topladı.Duygu Çelikten'in kardeşi Anıl Çelikten canlı yayında isyan etti.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Canlı yayını izlemek için tıklayın!

23 Eylül Çarşamba günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

.

CANLI YAYIN