Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 23 Eylül Çarşamba 2020 neler oldu?

GİRİŞ TARİHİ:  23.09.2020, 14:42 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Eylül 2020 Çarşamba, 18:08
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 23 Eylül Çarşamba 2020 neler oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da canlı yayınla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 2500. Bölümüyle ekrana geldi. Haziran ayında Ankara Keçiören'de şüpheli şekilde intihar eden 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın anne ve babası Hatun ve Mehmet Esen, Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosundaydı! Duygu Çelikten'in kardeşi Anıl Çelikten bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert'te dikkat çekici açıklamalar yaptı.

13 sezon boyunca 2 bin 500 program yapan Müge Anlı ve ekibi ilk günden bu yana, başarılarıyla adını TV tarihine altın harflerle yazdırdı.

Bir televizyon programından çok daha fazlası!

Anlı, 13 sezon boyunca ekranda 3 bin 24 kayıp buldu, ayrı düşmüş 888 aileyi birbirileriyle kavuşturdu. 154 tane cinayet dosyası aydınlattı, Cumhurbaşkanı ve eşinin desteği ile başlattığı okuma-yazma seferberliğinde 1 milyon 155 bin vatandaş okuryazar olarak belgelerini aldı ve bu rakamla cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı.

Öte yandan rekor bağış kampanyalarına da imza attı. Müge Anlı ve Dostları Aşevi markasıyla ülkemize 2 sabit, 10 mobil toplam 12 aşevi kazandırdı. Arakanlı Müslümanlar için Bangladeş'te 492 konutluk "Müge Anlı Mahallesi" inşa etti. Kaybolma riski yüksek vatandaşlarımızı güvence altına almak için başlattığı "Sevgi İzi" projesiyle 60 bine yakın vatandaşa Sevgi İzi uygulaması yapıldı.

Kayıp can dostlarımızın yuvasına sağ salim kavuşturulması için başlattığı "Pati Buldular" projesiyle 459 kayıp patimizi bularak ailelerine teslim etti.Ele aldığı cinayet, kayıp ve kavuşturmaların yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da yardımlarını sürdürerek, Müge Anlı severlerin bağışıyla gelen 18 bin 508 tekerlekli, 2 bin 230 akülü sandalye dağıttı.15 bin 74 öğrenciye kırtasiye ve giyecek yardımı yaparak 302 tane bilgisayar, fotokopi makinası ve projeksiyon cihazı gönderdi. Tüm bunların yanı sıra Müge Anlı programda giydiği bin 900 tane elbisesini de hayranlarına yolladı.

Duygularını dile getirmek isteyen Müge Anlı, "Gerçekten 2 bin 500 bölümü geride bıraktık. Nitelik değil nicelik önemli. Siz bu niceliği en üst seviyeye taşımak için her zaman yanımızda oldunuz. Bu ülkenin susmayan, güçsüzün yanında yer alan, iyiliğe inanan güçlü seslerine tüm izleyicilerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Ben bir aracıyım sizlerin sayesinde mazlumların sesini duyurmaya çalışıyorum. Güçsüzün, adaletin yanında durduk. Bu duruşu sergilemeye devam edeceğiz. Keşke tüm izleyicilerimin adını teker teker okuma imkanım olsa, keşke tüm büyüklerime var gücümle sarılabilsem, teşekkür etsem. Bunca yıllık bu serüvende değişmeyen yol arkadaşlarım olan avukat Rahmi Özkan'a, Prof. Dr. Şevki Sözen'e, Prof. Dr. Arif Verimli' ye çok teşekkür ediyorum. Varlıklarıyla her zaman destek oldular. Benim abilerim oldular. İyi ki varsınız. Kocaman bir ekibim var yıllardır onlarla beraberim" Diyerek kutlama pastasını kesmek için tüm ekibini sahneye davet etti.

Çifte heyecan, çifte mutluluk

Müge Anlı ve Dostları binlerce bölümün yanı sıra bir başarıya daha imza attı. Kızılay ile başlattıkları Müge Anlı ve Dostları Aşevi'ne bir yenisi daha eklendi. 2 sabit tır, 5 hareketli tır, 5 atom karıncanın yanı sıra şimdi de Erzurum Aşevi hizmete giriyor. Müge Anlı'nın çağrısı üzerine yüzbinler bağış yaptı ve aşevleri birer birer hizmete girmeye başladı. Mobil tır Elazığ'da depremzedelerin yardımına koştu, bir diğeri Giresun'da sel felaketinden etkilenen halkın yanındaydı, Gaziantep'te ise günde 3 öğün yemekle ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu. Bugün ise Müge Anlı ve Dostları Aşevi Erzurum'da ihtiyaç sahiplerine hizmet vermek üzere açılışını yaptı. 10 bin kişilik kapasiteye sahip aşevi tek öğünde en az 3 çeşit yemek çıkararak ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek verecek.

Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 23 Eylül Çarşamba 2020

Aleyna Çakır'ın ölümünün 110. Günü! Aleyna'nın ailesinin avukatından çarpıcı açıklamalar!

Türkiye'nin gündemine oturan Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün ardından gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Aleyna'nın avukatı, Ümit Can Uygun'a ait telefon kaytılarına ulaşamadıklarını belirtti. Hiçbir HTS kaydının gelmediği dile getiren avukat, Aleyna'nın tırnaklarında doku ve sperm bulunduğu, bunların genç kızın sevgilisi Ümitcan Uygun'a ait olup olmadığının tespit edilmediğini açıkladı. Ailenin avukatı savcılıktan istenen rapor için henüz yanıt alamadıklarını ve Ümit Can Uygun ile karşılaştırma yapılmadığı açıklandı. Avukat: "Erkek arkadaşı tutuklu yargılanmalı" dedi.

Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü!

3 Haziran tarihinde Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir evde bornoz kuşağıyla bağlı şekilde banyoda ölü olarak bulunan Aleyna Çakır'ın sırlarla dolu vefatını araştırmacı gazeteci Müge Anlı ekrana taşıdı. Aleyna Çakır'ın ailesi kızlarının intihar etmediğini, sevgilisi Ümit Can Uygun tarafından öldürüldüğü ve gerçeklerin gün yüzüne çıkması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Talihsiz kızın gerçekten intihar mı ettiği yoksa, sevgilisi Ümit Can Uygun tarafından öldürülüp intihar süsü mü verdiği sorusu Türkiye'nin gündemine oturdu. Anlı: "Siz benim arkamda duruyorken benim bu davadan vazgeçmem namussuzluk olur" açıklamasında bulundu. Müge Anlı, Ümit Can Uygun'un şüpheli bir şekilde intihar eden annesi Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili de soru işaretleri bulunduğuna dikkat çekti.

İlgili haber için tıklayın!

Duygu Çelikten'in katil zanlısı Veli Ünder nerede?

Fatura yatırmak için dışarı çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan iki çocuk annesiDuygu Çelikten'in bulunması için ailesi araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Genç kadın, evli ve 3 çocuk babası komşusu Veli Ünder tarafından bir araca bindirilerek kaçırıldğı iddia edildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonrasında Duygu Çelikten'in bindiği otomobilin, Kepez ilçesi Varsak bölgesindeki ormanlık alanda görüldüğünü belirledi. Yapılan aramalar sonrası 13 gün sonra genç kadının cansız bedeni bulundu.

Duygu Çelikten cinayetindeki şüpheler!

10 günlük olduğu tahmin edilen cesedin üzerinin taş ve toprakla örtülmüş olduğu öğrenildi. cesette yapılan incelemede, sırt bölgesinde 2 bıçak darbesi tespit edildi. Genç kadının cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'na otopsi için gönderildi. Polis ekipleri, şüpheli Veli Ünder'i yakalamak için çalışma başlattı. Veli Ünder'in eşi Ceylan Ünder'in eşini savunması ise tepki topladı.Duygu Çelikten'in kardeşi Anıl Çelikten canlı yayında isyan etti.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Canlı yayını izlemek için tıklayın!

23 Eylül Çarşamba günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

.

CANLI YAYIN