Esra Erol bir hayata daha dokundu! 16 yaşındaki mağdur kızla ilgili flaş gelişme!

GİRİŞ TARİHİ:  01.10.2020, 16:56 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Ekim 2020 Perşembe, 16:57
Esra Erol bir hayata daha dokundu! 16 yaşındaki mağdur kızla ilgili flaş gelişme!

İki aylık hamile olan 16 yaşındaki küçük kızın istismarıyla ilgili yürütülen soruşturmada 2'si kadın olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı. Başarılı sunucu 16 yaşındaki kızın devlet korumasında olduğunu açıkladı.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 1 Ekim Perşembe

"16 aşındaki kızım iki aylık hamile... Kızımı mağdur eden kişiyi bulup cezasını çekmesini istiyorum!" diyen anne atv'nin başarılı programı "Esra Erol 'da" ya başvurdu. Kızını ihmal eden Cennet Hanım yaşananları canlı yayında anlattı.

"Ona bunu yapanlar cezasını çekecekler!"

Yaşanan olaya tepki gösteren Esra Erol, soruşturma kapsamında inşallah kim ne yaptıysa kızı bu hale kim getirdiyse cezasını çekecek, dedi. Başarılı sunucu, bu sürecin ve davanın arkasındayım sözleriyle küçük kıza sahip çıktı. "Bir kız çocuğunda bahsediyoruz sevgili seyirciler. Bugün de enteresandır 1 Ekim Dünya Çocuk Günü... Onun bizim çocuklarımızdan ne farkı var? Bu yavru, iyi bir hayatı, güvende olmayı, iyi eğitilmeyi değer yargılalarını öğrenmeyi, öğretilmeyi okula gitmeyi her şeyi hak ediyor!" diyerek isyan etti.

İlgili haber için tıklayın!

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv'de!

CANLI YAYIN