Kuruluş Osman yeni sezon tanıtımı Youtube’ta rekor kırdı

GİRİŞ TARİHİ:  02.10.2020, 15:37 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Ekim 2020 Cuma, 16:08
Kuruluş Osman yeni sezon tanıtımı Youtube’ta rekor kırdı

İkinci sezonuyla atv ekranında seyirci karşısına çıkacak olan, Türkiye'de ve dünyada ilgiyle izlenen ve ilk sezonunda reyting rekorları kıran 'Kuruluş Osman', ikinci sezonuna 7 Ekim Çarşamba akşamı başlıyor.

Çarşamba akşamının en çok izlenen dizisi, sezona nefes kesen bir bölümle giriş yapacak. Öncesindeyse dizinin yeni sezon tanıtımı Youtube'ta izlenme rekoru kırarak Trend listesinin zirvesini çıkmayı başardı. Kuruluş Osman'ın yeni sezon tanıtımı 24 saat içinde 1,5 milyon izlenmeyi geçti.

Merakla beklenen 28'inci bölümden yayınlanan ikinci tanıtım, Kuruluş Osman'ın yeni karakterlerine ve görkemli savaş sahnesine dair ipuçları sundu.

Reytingleri alt üst eden ilk sezonunun ardından kadrosuna kattığı usta ve yetenekli oyuncularla beklentiyi zirveye taşıyan Kuruluş Osman, yenilenen mekanları, sürprizlerle dolu hikayesi ve özlenen karakterleriyle bu sezon da çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın sezon açılışına, Osman Bey liderliğindeki Kayı Alpleri ile Bizans ordusunun karşı karşıya geldiği meydan savaşı sahnesi damga vuracak.

7 Ekim Çarşamba akşamı atv ekranlarında seyirciyle buluşacak Kuruluş Osman, bu sezonda da çarşamba akşamları izleyici ekran başına kilitleyecek!

CANLI YAYIN