Tuğba Keleş cinayetinde flaş gelişme! Tuğba Keleş'i canice katleden Erdoğan Küpeli öldü!

GİRİŞ TARİHİ:  02.10.2020, 11:27 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Ekim 2020 Cuma, 11:52
Tuğba Keleş cinayetinde flaş gelişme! Tuğba Keleş'i canice katleden Erdoğan Küpeli öldü!

Arkadaşlığını kabul etmediği Erdoğan Küpeli tarafından öldürülen Tuğba Keleş cinayetinin ayrıntıları çıkmaya devam ediyor. Önce Tuğba Keleş'i öldüren sonra da silahı kendisine çevirip ateşleyen Erdoğan Küpeli kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 2 Ekim Cuma 2020

Adana'da yaşayan Tuğba Keleş, çalıştığı markette Erdoğan Küpeli tarafından öldürüldü. Keleş'in kasiyer olarak çalıştığı markete giden Küpeli, silahını önce genç kadına doğrulttu ve onu vurduktan sonra da siilahı kendisine doğru ateşledi.

Tuğba Keleş'i katleden Erdoğan Küpeli öldü!

Türkiye'nin gündemine oturan cinayetin ayrıntıları kan dondurdu.Erdoğan Küpeli, Adana Kozan'da bir markete müşteri gibi girdi ve eşinden ayrılmış iki yaşında bebeği olan kasiyer Tuğba Keleş'i öldürdü. Daha sonra silahı kendine çevirdi ve tetiğe bastı. Ücretli öğretmenlik yapan 46 yaşındaki Küpeli kaldırıldığı hastanede öldü.

Erdoğan Küpeli tarafından tehdit edilen Gülay Mübarek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına telefonla bağlandı!

Erdoğan Küpeli, 2016 yılında Hatay'da yaşayan 29 yaşındaki Gülay Mübarek'i sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Gülay Mübarek , atv ekranlarında izleyiciyle buşulan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına telefonla bağlandı. Tuğba'nın olaydan 24 saat önce kendisine ulaşmaya çalıştığını belirten Gülay Hanım, Erdoğan Küpeli ile mahkemesinin devam ettğini söyleyerek tutuklanmamasına isyan etti. Mübarek, 4 yılda beş değiştirdğini ve Erdoğan Küpeli tarafından sürekli tehdit edildiğini söyledi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Canlı yayını izlemek için tıklayın!

2 Ekim Cuma günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz...

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN