Müge Anlı’da kayıp Uysal çiftinin arama çalışmalarında çember daralıyor

GİRİŞ TARİHİ:  10.11.2020, 12:29 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Kasım 2020 Çarşamba, 12:04
Müge Anlı’da kayıp Uysal çiftinin arama çalışmalarında çember daralıyor

Jandarma, AKUT ve JASAT ekiplerince kaybolan Cevdet (66) ve Zeliha Uysal (64) çiftinin arama çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların 16. gününde çember iyice daraldı. Dün Genç Ali köyünde Uysal çiftine ait bir halı ve gözlük bulunmuştu. Bugün de aynı bölgede Zeliha Uysal'a ait eşarp bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çiftin çocukları eşarbın annelerine ait olduğunu doğruladı.

Cevdet ve Zeliha Uysal çifti Afyonkarahisar Dinar'a bağlı Pınarlar Mahallesinde 26 Ekim günü esrarengiz bir şekilde kayboldu. Çiftin bulunması için jandarma ekipleri çalışma başlattı. Çalışmaların 16. gününde önemli bir ipucuna daha ulaşıldı. Dün halı ve gözlük bulunan Genç Ali köyünde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler Zeliha Uysal'a ait eşarp buldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran ailenin çocuklarına bulunan eşarbın resimleri atıldı. Uysal ailesinin çocukları eşarbın annelerine ait olduğunu doğruladı.

26 Ekim günü kaybolan Zeliha Uysal'ın eşarbı 15 gün sonra evinden 15. kilometre uzaklıkta bulunmuş oldu. Bulunan eşyalar kriminal incelemeye gönderildi.

Civar köylerde halı bulunmuştu
Jandarma ekipleri dün Genç Ali köyünde bir halı bulmuş, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan aile yakınları, Anlı'ya halının annelerine ait olduğunu teyit etmişlerdi. Çiftin kızı Hacer, bulunan halı için "Kesinlikle bu. Annem kenarını böyle yapardı eski halıların hepsini. Ve kolay kolay hiç bir şeyi atmaz. Bu da yıllardır bizim evimizde. Bir kumaşla yamardı onu" şeklinde konuşmuştu.

Dün yine Zeliha Uysal'a ait gözlük çiftin gelini tarafından tarlada fasulye toplarken bulunmuştu.

CANLI YAYIN