Pandemide bağışlar azaldı, Müge Anlı'dan kan bağışı çağrısı

GİRİŞ TARİHİ:  16.11.2020, 11:49
Pandemide bağışlar azaldı, Müge Anlı'dan kan bağışı çağrısı

Müge Anlı, atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine anlamlı bir çağrıya imza attı. Anlı, ekranlardan kan verme çağrısında bulundu.

Pandemi sürecinde bağış azaldı

Pandemi sürecinden dolayı Kızılay'da kan bağışında bir azalma olduğunu kaydeden Anlı, "Kızılay'da kan istediğimizde Kızılay'da kan olmayınca bu nasıl Kızılay diyoruz. Kendimize şunu sormamız lazım sen kaç kez kan verdin?. Sen kan vereceksin. Sonra da Kızılay'dan kan talep edeceksin." dedi.

Anlı: Toprakta yetişmiyor

"Sen ya da ailenden herhangi biri vermediyse kan yok demenin bir anlamı yok" diyen Anlı "Çünkü bu kanlar toprakta yetişmiyor, ekin attılar da çıkan bir şey değil. Rica ediyorum bu da çok büyük bir iyilik. Kimin başına ne geleceğinin garantisi yok. Kızılay kan bağışlarını bekliyor." ifadelerine yer verdi.


Ercan Tan: Destek bekliyoruz

Kızılay Yönetim Kurulu üyesi Ercan Tan da "Kan vermek bir kahramanlık. Verdiğiniz bir torba kan 3 hastanın ihityacını karşılıyor. Biz onu üçe bölüyoruz. Zaten kan konusunda tansiyonunuz ölçülüyor kan sayımı yapılıyor, size en ufak bir zararı yok, faydalı. Kan konusu çok önemli bu konuda desteklerinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

CANLI YAYIN