Bir mucize daha gerçek oldu

GİRİŞ TARİHİ:  27.11.2020, 13:02
Bir mucize daha gerçek oldu

20 Yaşındaki Selver İnce annesine kavuştu. Eşi ve 3,5 yaşındaki oğluyla Bayburt'ta yaşayan Selver İnce yıllardır hiç görmediği annesini bulmak için dün (26 Kasım) canlı yayına geldi.

Selver İnce henüz 3,5 yaşındayken Isparta'da Durmuş ailesine evlatlık verilmişti. İnce, "Küçük yaşlardaydım komşumuzun kızıyla oyun oynarken bana siz çok zenginsiniz, zengin olmasanız ailen seni parayla alamazdı" dedi. Ben de bu duyduğumu aileme sordum. Onlar da gerçek olduğunu ve beni evlatlık aldıklarını söyledi.

Kendisini dünyaya getiren anne babanın eksikliğiyle çocukluğu buruk geçen genç kadın büyür büyümez hikayesinin peşine düştü. Yaşım biraz daha büyüdükten sonra babaanneme sordum beni kimden, nereden aldıklarını. Bana gece yarısı, taksicilik yapan biri aracıyla Isparta çevresinden aldıklarını ancak aracı kişinin öldüğünü, çok karanlık olduğu için aracı kişinin yüzünü net görmediğini söyledi.

Daha küçük bir çocukken evlatlık verilmeden öncesini ve sonrasını kıyaslayan İnce ömrünün 3,5 yılından birkaç şey hatırlayabiliyordu.

Babasının orman koruyucusu annesinin ise ormanda çalıştığını söyleyen Selver, "Annem ve babamın ormanda çalışırken tanışıp kaçtıklarını biliyorum. Annem kaçtıktan sonra babamın evli olduğunu öğrenmiş evine geri dönmek istemiş fakat kaçtığı için ailesi O'nu istememiş. Babam da annemi kendi anne ve babasının evine bırakmış. Ben dünyaya gelince de annem beni başkalarına evlatlık vermiş. Selver, benim zaten bir ailem var ama kardeşim var mı? Annem nasıl birisi? Bunları merak ediyorum manevi bir destek arıyorum" diyerek annesinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi.

Bugün ise canlı yayında kısa sürede müjdeli haber haber geldi. Selver'in kızı olduğunu söyleyen Yeter Özyurt, Selver'in kızı olduğunu söyleyerek canlı yayına geldi. 3 evlilik yaptığını ve 2 kardeşi daha olduğunu söylediği Selver'e ilk defa Müge Anlı'da kavuştu.

CANLI YAYIN