Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova'nın Hanımağası'nı anlattı

GİRİŞ TARİHİ:  15.05.2021, 15:19
Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova'nın Hanımağası'nı anlattı

atv ekranında 3 sezondur Perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Züleyha Yaman’ karakterine hayat veren Hilal Altınbilek, Dizi TV’ye karakterinin 3 yıllık macerasını anlattı.

Züleyha'ya baktığında "Hayatta insanın başına her şey gelebilir" diyen Altınbilek, bazı sahneleri okurken yutkunduğunu, altından nasıl kalkacağını düşündüğünü söyledi.

Züleyha'nın Yılmaz'ı kaybettiği sahnede çok etkilendim!

Hikâyenin başında, İstanbul'da bir terzi çırağı olan Züleyha ve otomobil tamirhanesinde çalışan Yılmaz, evlenmek için para biriktirirken, başlarına gelenler onları Adana'da şehrin ileri gelenleri arasına dâhil etti.

Adeta tüm coğrafyaya karşı aşklarını koruyan ve birlikte bir hayat için çırpınan Züleyha ve Yılmaz tam hayallerine kavuştuklarında bir trafik kazası onları birbirlerinden ayırdı! Yılmaz karakterinin hayata veda ettiği anlar, Hilal Altınbilek'in 3. sezonda en etkilenerek oynadığı sahneler oldu.

Hilal Altınbilek, Pazar (yarın) saat 11.30'da Dizi TV'de ekrana gelecek özel röportajında ayrıca, 3 sezondur göz kamaştıran 70'li yıllar kostümlerine dair de hem beğendiklerinin hem karakterini en çok etkileyenlerin anlatacak.

Hilal Altınbilek'li Dizi TV, 16 Mayıs Pazar günü 11.30'da atv'de…

CANLI YAYIN