Heyecan ve sürprizin dozu artacak

GİRİŞ TARİHİ:  31.05.2010, 10:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  31 Mayıs 2010 Pazartesi, 10:30

Yayınına geçen ay ara verilen 'Kalp Ağrısı' dizisi önümüzdeki haftalarda ekranlara geri dönecek. Çekimleri devam eden dizinin setinde eğlenceli bir hava hakim

Geçen ay yayınına ara veren 'Kalp Ağrısı' yeniden ekranlara dönüyor. Halide Edip Adıvar'ın aynı adlı romanından uyarlanan ve atv ekranlarında yayınlanan 'Kalp Ağrısı' adlı dizi önümüzdeki haftalarda yeniden izleyici karşısına çıkacak. Başrollerini Sarp Levendoğlu, Beste Bereket, Sema Ergeç, Polat Bilgin, Almula Uluer ve Arzu Yanardağ'ın paylaştığı dizide yakın iki arkadaş olan Azize ve Zeyno karakterlerini canlandıran Selma Ergeç ve Beste Bereket çekim aralarında da çok eğleniyor. Keyifle çalıştıklarını belirten Beste Bereket, "Herkes işine konsantre oldu. Pozitif insanların olduğu bir ekiple çalışıyoruz. Hikayede sürprizli şeyler var" dedi.

UYUMLU VE POZİTİF BİR SETİMİZ VAR
Diziye sonradan dahil olan ve doktor Ece'yi oynayan Arzu Yanardağ ise doktor rolünü çok sevdiğini belirtip, önlüğüyle poz verdi. Set aralarında müzik dinleyerek vakit geçirmeyi tercih eden Yanardağ, yeni bölümlerin sürprizlerle dolu olduğunun ve izleyicilere heyecan yaşatacağının da altını çizdi. Oyuncu, "Dizi yeni bölümlerinde daha heyecanlı olacak. Ece karakterinin geldiği noktadan çok memnunum. Ayakları yere basan bir karakter haline geldi. Kendi nefsine kapılmadan sevdiği erkek için neyin doğru olduğunu fark edip ona göre davranıyor" dedi. Ekiple uyum içinde çalıştıklarını da belirten Yanardağ sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok sakin ve pozitif bir çalışma ortamımız var."
CANLI YAYIN