Onlar için yüzbinlerce dolar feda

GİRİŞ TARİHİ:  31.05.2010, 11:16 GÜNCELLEME TARİHİ:  31 Mayıs 2010 Pazartesi, 11:16

Fransa'da yapılan bir araştırmaya göre anne-babalar, çocuklarının her türlü masrafı için kazançlarının yüzde 20'sini gözden çıkarıyor. Ancak söz konusu Hollywood ve Hollywood ünlüleri olunca, ortaya inanılmaz bir tablo çıkıyor. Fransız Gala dergisi; Hollywood yıldızlarının henüz iki-üç yaşında olan çocukları için yaptıkları 'lüks' harcamaları sayfalarına taşıdı.


MASRAFLI MİNİKLER
Çoğu henüz bir yaşından itibaren yabancı dil, dans ve spor dersi almaya başlayan bu küçük çocuklar, sadece ünlü markaların tasarımlarını giyiyor. Özel bakıcıları, öğretmenleri, aşçıları, kuaförleri, hatta masözleri bile olan bu çocuklar için anne-babaları her yıl yüzbinlerce dolar harcıyor. İşte Hollywood'un en masraflı minikleri...

SURI (3)
MANİKÜR YAPTIRIYOR
Katie Holmes ve Tom Cruise'un kızları Suri, şimdiden bir moda ikonu olarak görülüyor. Ailesi küçük kıza, her ay yaklaşık 11 bin Euro değerinde oyuncak alıyor. Suri'nin son doğum günü partisi 70 bin Euro'ya mal oldu. Şimdiden manikür yaptıran üç yaşındaki Suri'nin en sevdiği marka ise Hermes...

MERCY (3)
2 BİN DOLARLIK PASTA
Madonna'nın evlat edindiği Mercy, sadece Dolce& Gabbana ve Stella McCartney tasarımı giysiler giyiyor. Madonna, Mercy'ye son doğum günü için 2 bin dolarlık özel bir pasta siparişi verdi.

LEVI (2)
SPOR ALETLERİ VAR
Matthew McConaughey ve manken Camilla Alves'in oğulları Levi, tarzıyla şimdiden yaşıtı erkek çocuklarına örnek olmaya başladı bile... Kendisine ait binlerce dolar değerinde birçok spor aleti olan Levi, tam bir marka tutkunu.

EMME (2)
ÖZEL MASÖZ...
Jennifer Lopez ve Marc Anthony'nin kızları Emme, şimdiden büyük bir lüks içinde yaşıyor. Özel bir bakıcısı ve masözü olan Emme'nin yatak odası için alınan mobilyalar 75 bin Euro değerinde. Gardırobunda ise sadece Dior, Burberry ve Versace'nin çok özel tasarımları bulunuyor.

KINGSTON (3)
ÇATAL BIÇAK TAKIMI PIRLANTALI
Gwen Stefani ve Gavin Rossdale'in oğulları Kingston, daha üç yaşında ama adeta bir rock star! Tamamen tasarım giysiler giyen Kingston için annesinin aldığı üzeri pırlantalarla süslü çatal-bıçak takımının değeri bile 3 bin Euro.

NAHLA (3)
ÖZEL AŞÇISI VAR
Halle Berry ve manken Gabriel Aubry'nin kızları Nahla'nın yattığı yatak bin 800 Euro değerinde. Annebabası, özel bir bakıcısı ve aşçısı olan Nahla'ya aldıkları her şeyin yüzde yüz organik olmasına dikkat ediyor.
CANLI YAYIN