Eurovision'da yarışırım!

GİRİŞ TARİHİ:  21.10.2010, 10:46 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Ekim 2010 Perşembe, 10:47

Ünlü şarkıcı Orhan Gencebay, gazetecilerin "Teklif gelse Eurovision'a gider miydiniz?" sorusuna, "Ülkem için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım" cevabı verdi!

Eurovision Şarkı Yarışması'na gelecek yıl kimin katılacağı yönündeki tartışmalar sürerken, yarışma adayları arasına sürpriz bir isim daha katıldı. Önceki akşam eşiyle birlikte Bebek'te bir restoranda yemek yiyen Orhan Gencebay basın mensuplarının kendisine yönelttiği, "Eurovision için size teklif gelse ne yapardınız?" sorusuna, "Ülkem için her fedakarlığı yapmaya hazırım! Ancak ne öyle bir teklif ne de öyle bir söylenti var" cevabını verdi. Orhan Gencebay, yarışma için ismi geçen Hande Yener, Atiye ve Hayko Cepkin'in şarkılarını dinlemeden haklarında yorum yapmasının imkansız olduğunu söyledi.

SINGLE PROJESİ
Ünlü şarkıcı, "Bu üç isim de Eurovision'da iyi sonuçlar alabilir. Ama tabii ki önce şarkılarını dinlemek lazım!" dedi. Şu an iki single üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Orhan Gencebay, "Albüm çıkartmak zor bir hale geldi. Bunun yerine arka arkaya iki single çıkaracağım. Onlar üzerinde çalışıyorum" dedi.
CANLI YAYIN