En 'yahşi' yılbaşı gecesi atv'de

GİRİŞ TARİHİ:  31.12.2010, 09:40 GÜNCELLEME TARİHİ:  31 Aralık 2010 Cuma, 09:43

atv’nin kahkaha makinesi ‘Yahşi Cazibe’ yeni yıl özel bölümüyle izleyenleri kahkahaya boğacak.

YAHŞİ CAZİBE
KEMAL'İN BAŞI BÜYÜK BELADA!
atv'nin kahkaha makinesi 'Yahşi Cazibe' yeni yıl özel bölümüyle izleyenleri kahkahaya boğacak. Bu bölümün konusu şöyle: Kemal, Simge'yi lüks yılbaşı planlarından vazgeçirmeyi başarmış ve yeni yıla evde girmeye ikna etmiştir. Kocasıyla geçireceği ilk yılbaşının heyecanı içindeki Cazibe ise Simge'nin gece 12'de Kemal'i öpme planlarını engellemeye çalışmaktadır. Bu arada Peker Pekmez yılbaşı gecesini fırsat bilir ve türlü kılıklarda Kemaller'in evine sızar.

KART KRİZİ
Öte yandan Cazibe'ye aldığı hediyeyi yanlışlıkla Simge'ye veren Kemal'in başı beladadır. Çünkü hediyenin içinde Cazibe'ye yazdığı özel kart da vardır.

atv 23.00


ÇOCUKLAR DUYMASIN
EVDE TOMBALA KRİZİ YAŞANIYOR

'Çocuklar Duymasın'ın yılbaşı özel bölümünde seyirciyi heyecanlı bir tombala oyunu bekliyor. İşte bölüm özeti: Yeni yıla, çocuklarıyla birlikte girmeyi hayal eden Haluk ve Meltem, baş başa bir yılbaşı geçirmek zorunda kalır. Tombala oynamaya karar veren çifti heyecanlı bir son beklemektedir.

İkili tombalanın ödülü konusunda birbirlerine girerler. Uzun bir süredir, kocasının kendisine "Seni seviyorum" dememesinden şikayet eden Meltem'in aklına parlak bir fikir gelir. Haluk kaybederse, reklam panosuna "Seni seviyorum Meltem" yazdırmak zorunda kalacaktır.

atv 20.00

CANLI YAYIN