Bugünün Saraylısı oyuncuları diziyle ilgili bilinmeleyenleri anlattı!

GİRİŞ TARİHİ:  14.10.2013, 11:18 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Ekim 2013 Pazartesi, 11:20

Yakında atv ekranlarında seyircisiyle buluşacak Bugünün Saraylısı’nın çekimleri Beykoz’da devam ediyor.

Dizinin oyuncularından Cansu Tosun, Ali Ersan Duru, Serhat Teoman, Gülenay Kalkan ve Gözde Çığacı atv.com.tr ziyaretçilerine diziyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Cansu Tosun;

"Ayşen çok naif, temiz yürekli, çocuksu duygularını daha kaybetmemiş bir genç kız. Babasıyla yaşıyor Kayseri'de ve İstanbul'a taşınıyorlar. İstanbul'a gelişiyle birlikte Ayşen'in hayatında artık yeni bir sayfa açılıyor olacak."

"Bunun içinde aşk var, Ayşen aşkı tanımaya başlayacak. Arkadaşları olmaya başlayacak. O çocuksu o saf halinden artık yavaş yavaş büyümeye başlayacak.

Yönetmenimiz Kudret Sabancı, oyuncularımız; Selçuk Yöntem, Gülenay Kalkan, Nazan Kesal ve diğer genç kadroyla birlikte çok başarılı bir iş çıkartacağımıza inanıyorum. Umarım sizin de hoşunuza gider.

Serhat Teoman;

"Yakında Bugünün Saraylısı adında başlayacak dizide Savaş Ataman rolünü oynayacağım. Savaş gücü ve iktidarı seven, her zaman bu hırslarına yenik düşen bir adam. Hiçbir şekilde manevi duygulara önem vermeyen, her zaman maddiyatçı bir adam… Kendi şirketiyle alakalı, daha iyisi değil, her zaman en iyisi olmak için uğraşıyor. Bu yüzden de Katipoğlu markasına sahip olmak istiyor. Tabi ki Ayşen karakterinin Kayseri'den İstanbul'a gelişiyle en büyük değişimi Savaş Ataman yaşayacak."

Ali Ersan Duru;

Ben dizide Fatih karakterini canlandırıyorum. Fatih, İstanbul'a dönüş yapıyor. Kendisi doktor.
Fatih genel anlamda idealist. Bugünkü tabiriyle "cool" denilebilecek bir adam. Kendi idealleri doğrultusunda ilerleyen bir adam… Düşündüklerini hiç çekinmeden söyleyen, kararlı bir adam. Böyle bir adamın döndüğü sırada hiç hesap etmediği bir şeyle karşılaşması söz konusu… Bu da bir aşk… Böyle bir adamın aşkının da çok fırtınalı olabileceğini tahmin edebilirsiniz. İlerleyen bölümlerde izleyeceksiniz…
CANLI YAYIN