“Müge Anlı ile Tatlı Sert” Gündüz Kuşağında Rakiplerine Fark Atıyor…

GİRİŞ TARİHİ:  18.10.2013, 11:33

atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” gündüz kuşağında izleyicinin en çok tercih ettiği program olmaya devam ediyor.

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı cinayet dosyalarını, cinayete kurban giden kişilerin tüm yaşamını saniye saniye açığa çıkartarak cinayetleri çözüme ulaştırmaya ve kayıpları bulmaya kaldığı yerden devam ediyor.

Programda bugüne dek; birçok faili meçhul cinayeti büyük bir titizlikle araştırarak aydınlığa kavuşturdu. Çözüme ulaşmış konuların katil zanlıları canlı yayında açıklandı. 500'e yakın kayıp bulundu ve yakınları ile buluştu. Öte yandan; ailesine kavuşmak için yıllarca beklemiş, kardeşinden, torunundan yıllarca haber alamamış, anne ve babasının sesini dahi duymamış hasret çekenleri birbiriyle buluşturan Müge Anlı, bu yıl da aydınlanmamış birçok dosyayı ele alarak sonuca ulaştırmaya devam ediyor.

"MÜGE ANLI İLE TATLI SERT" bayramdan sonra da işlenen cinayetleri aydınlatma, kayıpları sevdikleriyle buluşturmaya kaldığı yerden devam ediyor.

"MÜGE ANLI İLE TATLI SERT" hafta içi her gün canlı yayınla atv ekranlarında!
CANLI YAYIN