Zirvenin tek sahibi!

GİRİŞ TARİHİ:  04.03.2019, 20:20
Zirvenin tek sahibi!

Bir Zamanlar Çukurova tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu!

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişilerde %14,85 izlenme oranı ve %31,44 izlenme payı, AB'de %13,33 izlenme oranı ve %28,97 izlenme payı ve 20+ABC1'de %14,15 izlenme oranı ve %29,35 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Fekeli konağı bastı!
Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde silahlar çekildi! Herkesin gerçekleri öğrenmesini isteyen Fekeli, konağı bastı! Karşısında Fekeli'yi gören ve yaptığı suçlamalar karşısında ne yapacağını şaşıran Demir, bir anda silahına davrandı! Fevri hareketleriyle hatalara sürüklenen Demir Yaman bu sefer ne yapacak? Demir Yaman'ın eli tetikte, herkesin gözü onun üstünde!

Sosyal medyada Bir Zamanlar Çukurova konuşuldu!
Dizinin bölüm etiketi #KumrularGibi, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın 19. Bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN