Hercai Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci sırada

GİRİŞ TARİHİ:  04.05.2019, 10:45 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Mayıs 2019 Cumartesi, 11:23
Hercai Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci sırada

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai'nin yeni bölümü, Tüm Kişiler'de % 12,36 izlenme oranı ve % 27,86 izlenme payı, 20+ABC1'de % 9,61 izlenme oranı ve % 22,13 izlenme payı ve alarak 100 program arasında birinci oldu. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgi gören dizi Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

Miran ve Reyyan arasında ateşkes mi ilan edilecek?

Bir yanda Azat'ın evlilik teklifi, bir yanda Reyyan ve Miran arasında sürekli gidip gelen aşk ve nefret duyguları dizinin heyecanını gün geçtikçe arttırıyor.

Ya intikam masalları yalansa!

Mezarlıkta Hazar Şadoğlu'nun anlattıkları ile tüm çocukluk masalları gerçekliğini yitiren Miran bundan sonra ne yapacak? Hazar Şadoğlu kızını bir kez daha Şadoğlu Konağı'ndan kurtarabilecek mi? Yaren'in küçük intikam planları iki aile arasındaki savaşın yönünü bu kez nereye çevirecek?

Ve ömrünü bu intikam planına adayan Azize Aslanbey şimdi ne yapacak?

Hem Türkiye hem de Dünya Trending Topics listesinde!

Hercai'nin 8. Bölüm etiketi #kalbimdekisevdan, Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 1. sıraya, Dünya Trending Topics listesinde ise 1. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı. Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

Hercai 8. bölümü izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN