Maraşlı’da büyük sır! Ömer’i kim öldürdü?

GİRİŞ TARİHİ:  03.05.2021, 22:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Mayıs 2021 Pazartesi, 22:28
Maraşlı’da büyük sır! Ömer’i kim öldürdü?

atv’de izleyicisiyle buluşan Maraşlı, yeni bölümüyle de hız kesmedi. Maraşlı yeni bölüm atv’de.

Maraşlı 16. Bölümü ile heyecana sahne oldu. atv ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı, yeni bölümüyle beğeni topladı.

Maraşlı'da duygusal hastane sahnesi

Maraşlı atv ekranlarında yayınlanan yeni bölümüyle büyük ilgi topladı. Sevilen diziye baba ile oğlun hastanedeki duygusal sahne damga vurdu. Aziz ve İlhan'ın kendilerini sorguladıkları sahne izleyiciyi ekrana kilitledi. Maraşlı 16. Bölüm hastane sahnesinde neler yaşandı?

Hapishanede saldırıya uğrayarak yaralanan İlhan ve oğlunun durumuna dayanamayıp kalp krizi geçiren Aziz aynı hastaneye kaldırıldı. "İnsanın öleceği zamanı bilmesi çok kötüymüş" diyen İlhan, babasına "Ömer'i gerçekten sen mi öldürdün, Savaş bize neden musallat oldu" sorusunu yöneltti.

Aziz büyük sırrını İlhan'a açıkladı

Bu soru karşısında bir süre sessiz kalan Aziz, Ömer'i Necati öldürdü diyerek İlhan'ı şaşırttı. Aziz, Ömer'in kendisini öldürmek istediğini ama Necati'nin tüfeğini alarak Ömer'i vurduğunu söyledi. Necati'nin çok çile çektiğini söyleyen Aziz, oğlunu ihbar edemeyeceği için suçu üzerine aldığını anlattı.

Aziz'in Necati itirafı sonrasında şoke olan İlhan, abisinin bu sebeple alkolik olduğunu düşünmeye başladı. "Abim alkolik işe yaramaz birine dönüştü. Annem, sevdiği adamı senin öldürdüğünü sanarak yaşadı" diyen İlhan'a Aziz'in cevabıysa "Sır saklamanın da bir bedeli var" oldu.

Sahneyi izlemek için tıklayın!

Maraşlı 16. Bölüm özel video bölümüne ulaşmak için tıklayın

Kaçıranlar için Maraşlı 15. Bölüm full izle

CANLI YAYIN