Kardeşlerim tüm kategorilerde birinci

GİRİŞ TARİHİ:  06.06.2021, 11:07 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Haziran 2021 Pazar, 11:12
Kardeşlerim tüm kategorilerde birinci

Cumartesi akşamları ekranlara gelen sevilen dizi Kardeşlerim, yayınlanan 16. Bölümüyle tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.

Yapımını NGM'nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği Kardeşlerim, duygu dolu sahneleriyle izleyenleri yine ekranlara kilitledi. atv ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim, Tüm Kişiler'de %9,53 izlenme oranı ve %25,98 izlenme payı, AB'de %6,10 izlenme oranı ve %18,12 izlenme payı ve 20+ABC1'de %7,90 izlenme oranı ve %21,24 izlenme payı alarak birinci oldu.

Sevilen dizi, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Başladıktan hemen sonra sosyal medyada #Benim Kardeşlerim etiketiyle günün en çok konuşulanları arasına girdi ve bölüm sonuna kadar listede kaldı.

Kardeşlerim 16. Bölümde Neler Yaşandı?

Hesaplaşma vakti

Asiye'ye kurulan tuzağın bedelini, bu sinsi plana karışan herkes öder. Sosyal medyaya düşen fotoğrafla Asiye bir de iftiraya uğrar. İşin aslını öğrenen Doruk ve Kadir, herkese bunun hesabını sorarlar. Tolga'yla iş birliği yapan Harika beklenmedik bir teklifle karşılaşır. Tolga, Harika'yı eve çağırır. Gelmeyi kabul etmeyince de Ömer'e kurduğu tuzağın kanıtı olan mesajlaşmaları göstererek şantaj yapar. Akif'in yaptığı planlar sonucunda Suzan tüm mal varlığını kaybeder. Haciz konulup satışa çıkartılan malları Akif almıştır. Bunu öğrenen Suzan yüzleşmek için ofise gider. Akif ise satın aldığı ve artık ona ait olan evlerini boşaltmalarını ister. Her şeyini kaybeden Suzan, Akif yüzünde beş parasız kalmıştır. Harika'nın Tolga ile mesajlaşmasının fotoğrafını çektiği halde bunu herkesten saklayan Oğulcan, Ömer'e yakalanır. Harika'nın seni seviyorum diye susturup andırdığı Oğulcan ile Ömer'in araları açılır. Ömer ise elinde kanıtı Suzan'ın kapısına dayanır. Harika'nın her şeyi itiraf ettiği mesajı gösterir. Elinde bavulları tam evi terk ederken bu gerçekle yüzleşen Suzan kendini tutamaz ve düştükleri durumu Ömer'e anlatır ve ondan özür diler. Doruk'a ise babasının yaptığı pis işleri anlatan bir mail gelir. Maili Asiyelerin evinde açan Doruk izlediği videoyu anlamaya çalışırken Kadir de görüntüleri görür. Video da Akif Atakul'un Kadirlerin ailesine yaptıklarının gerçekleri yer almaktadır.

Doruk ne izlediğini anladı mı? Kadir video da ne olduğunu gördü mü?

Tüm sorular ve daha fazlası "Kardeşlerim" in 17.bölümünde cevap bulacak.

Sıcacık hikayesi ile Cumartesi akşamlarına damgasını vuran Kardeşlerim, merak dolu gelişmelerle Cumartesi akşamları atv'de!

Kardeşlerim 16. Bölümü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN