Define merakı yüzünden mi kayboldu? Müge Anlı genç define avcısını arıyor!

GİRİŞ TARİHİ:  10.06.2021, 12:21
Define merakı yüzünden mi kayboldu? Müge Anlı genç define avcısını arıyor!

10 Haziran Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınında İstanbul’da kayıplara karışan Abdülkadir Dursun’un nerede olduğu merak konusu haline geldi. Polis olmak için İstanbul’da sınava girdiği belirtilen gencin define merakı da dikkat çekici. Borçları olduğunu söyleyerek çeşitli zamanlarda çevresinden para isteyen gençle ilgili bir ipucu aranıyor.

Giresun'da yaşayan Abdülkadir Dursun, polis olmak için geldiği İstanbul'da ortadan kayboldu. 27 yaşındaki Dursun'un gözü yaşlı annesi evladını aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Aydos Ormanı'na gittikten sonra kaybolduğu öne sürülen gencin, baba mesleği olan polisliği kazanmak için girdiği sınavda ikinci aşamayı geçemediği ortaya çıktı.

Abdülkadir Dursun'un kaybında değerlendirilen bir diğer önemli noktaysa define merakı oldu. Giresun'da dedektörle define aradığı iddia edilen Dursun'un Aydos Ormanı'nda da define arayabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Aydos Ormanı'nın define çukurlarıyla dolu olduğu ve define meraklısı gencin bu çukurlardan birine düşmüş olabileceği öne sürüldü.

Abdulkadir Dursun'un borcu mu vardı?

Abdülkadir Dursun'un ablası Gülşah Kırbıyık, evlerinin ormana çok yakın olduğunu söyledi. Kırbıyık, "Kardeşim borcum var diyerek bir yerlerden para toplamış. Kaybolmadan önceki gün elinde 12 Bin TL olabilir ama biz borcu olduğunu düşünmüyoruz" dedi. Enişte Rasim Kırbıyık da 27 yaşındaki gencin kendisinden birkaç kez para istediğini belirtti. Enişte, Dursun'un kendisinden 3800 TL borç aldığını öne sürdü. Dursun'un, diğer eniştesi Ahmet Taşçı'dan da borç para aldığı iddia edildi.

Anne Safiye Dursun ise gözyaşları içinde Müge Anlı'dan yardım istedi. Eşi öldükten sonra tek dayanağı olarak oğlunu gördüğünü söyleyen acılı anne, "Abdülkadir çok düzgün bir çocuk. Karıncayı bile incitemez. Öldüyse ölüsünü, kaldıysa dirisini bana getirmenizi istiyorum" sözlerini kullandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Haziran programında ele alınan Abdülkadir Dursun'la ilgili detayları izlemek için tıklayın.
CANLI YAYIN