Hakan düşmanının hayatını kurtardı

GİRİŞ TARİHİ:  24.09.2021, 10:43 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Eylül 2021 Cuma, 10:45
Hakan düşmanının hayatını kurtardı

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova' 105'inci bölümüyle ekrana geldi.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da Hakan intikam için geldiği topraklarda düşmanına merhamet edip canını bağışlarken, gizemli bir kutuda gelen Demir'e ait yüzük, konaktakileri sevinç gözyaşlarına boğdu.

Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın 105'inci bölümü #İntikamPlanı etiketiyle sosyal medyanın gündemindeydi.

Hakan Çukurova'da itibar kazandı

Yamanlar Holding'de bir yabancının yer almasını istemeyen Züleyha, kendini Mehmet Kara olarak tanıtan Hakan'ın elindeki hisseleri almak istedi. Hakan bu teklifi kabul etmedi, üstelik konağa kadar gelip Züleyha'ya imza yetkisi verdi. Fikret, Hakan'ın daha yeni tanıştığı Züleyha'ya imza yetkisi vermesinden şüphelenerek Züleyha'yla konuştu. Haminne ise Hakan'ı tanıdı ama adını hatırlayamayınca Hakan ifşa olmaktan kurtuldu. Diğer yandan Hakan, Çukurova halkının güvenini kazanmak için çalışmalara başladı. Çeşitli istihdam olanakları sunan Hakan'a işçiler müteşekkir oldu. Gaffur, bu haberin büyüsüne kapılıp istifa etmeye kalktı ancak yeni işinde zorlanınca konaktaki rahat yaşamına dönmeye karar verdi.

Hakan düşmanının hayatını kurtardı

Adana Sanayi Odası'na kayıt olmaya giden Hakan, Fekeli'yle tanıştı. Hakan'ı yakından tanımak isteyen Fekeli, onu Şehir Kulübü'nde yemeğe davet etti. Hakan, Abdülkadir'le kafa kafaya vererek Fekeli'nin sonunu getirecek bir plan yaptı. Yemekte Fekeli, Erkan'ın ölümüne sebep olduğu kaza ile ilgili pişmanlığını anlatırken, sözleri Hakan'ın fikrinin değişmesine sebep oldu. Düşmanı bildiği Fekeli'nin masum olduğuna inanan Hakan, Abdülkadir'le kurduğu planı bozarak Fekeli'nin hayatını kurtardı. Gecenin sonunda Hakan'ın Fekeli'yle tamirhaneye gelmesi Abdülkadir'i öfkelendirdi.

Demir'in yüzüğü konağa umut oldu

Konağa gelen paketten Demir'e ait yüzüğün çıkması umutların yeniden dirilmesine sebep oldu. Paketin içinden çıkan notta Demir'in yakında döneceğini yazdığını gören Züleyha, büyük bir sevince kapıldı.

4. Sezon 3. Bölümü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN