17 Eylül 2021, Cuma 07:00

Kahvaltı Haberleri 1070. Bölüm

Türkiye, güne “Kahvaltı Haberleri” ile başlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafa mesaj verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'den esnafa mesaj verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Esnaf sadece ticaret yapan biri değildir; esnaf aynı zamanda o muhitin gözü, kulağı, sesi, vicdanı, hamisi, yol göstericisidir" dedi. Pandemi döneminde esnafa yapılan yardımlardan bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, rekor düzeydeki büyüme rakamlarını hatırlattı. Enflasyonun en kısa sürede kontrol alınacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, raflardaki fahiş fiyat artışlarının önüne geçileceğini açıkladı.

Saadet Partisi'nin yeni ittifak arayışı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan yeni bir ittifat açıklaması geldi. Millet İttifakı içindeki adaylık düğümü bir süredir çözülemezken Saadet Partisi yeni bir arayışa girdi. İttifak içinde orta yol bulamayan Genel Başkan Karamollaoğlu AK Parti'ye de yeşil ışık yaktı. HDP'den ise İYİ Parti'ye 'ilkelerimizi müzakere edelim' daveti geldi.

Köpek beslediler, mahallelinin hedefi oldular

Mahalledeki sokak köpeklerini besleyen aile komşularının hedefi oldu. Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşayan Hilal Oktay Başaslan'la komşuları arasında çıkan tartışma saldırıya dönüştü. Pala, döner bıçağı ve sopalarla saldırıya uğrayan Başaslan ailesi saldırganlardan şikayetçi oldu.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN