23 Haziran 2022, Perşembe 08:00

Kahvaltı Haberleri 1269. Bölüm

Bülent Ersoy'u çıldırtan iddia

Bülent Ersoy, en son babasının mezarı başındaki sözleriyle gündem olmuştu. Sosyal medyada ses getiren o görüntülerin ardından Diva'nın yakın dostu Fevzi Siverek, Bülent Ersoy için şifreli ve asansörlü bir mezar hazırlanacağını söyledi. Hatta mezarın bir buçuk milyon liraya mal olacağını iddia etti. Ama bu haberler ünlü ismi kızdırdı. Ersoy, yakın dostuna sitem etti ve "Daha ölmedim" dedi.

**

Uçakta kabus

Miami'de, iniş takımları açılmayan bir uçak havalimanında büyük paniğe sebep oldu. 126 kişinin bulunduğu uçak pistten çıktı. Alev aldı. Ve alevlerin ortasında yaşama kaçış başladı.

**

Onlarda: Timsahı tavayla dövdü | Bizde: Boz ayıyı bağırarak kaçırdı

Egzotik hayvanlara bizden daha aşina ülkeler de var. Avustralya onlardan biri. Bir restoranın bahçesinde aniden bir timsah belirdi. Restoranın kral lakaplı sahibi yaptığı öz güvenli müdahaleyle internetin yeni kahramanı oldu.

Timsahımız olmasa da bizde de yaban hayatı zaman zaman şehre iniyor. Bayburt'ta yaşananlar, buna bir örnek. Sabah ezanında köy meydanına inen boz ayı namazdan dönenlere korku dolu anlar yaşattı. Herkes kaçacak yer ararken Asım Durmuş, tüm cesaretini toplayıp meydan okudu. Ve bağırarak karşılık verdiği ayıyı kaçırmayı başardı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN